Sportfogadás

Becserélték, hogy 1 perc alatt bundázzon az idióta brazil

  • varin

A brazil futballista nem bízta a véletlenre, beállt és rögtön tette is a dolgát. Megszívta...

Határozatlan időre felfüggesztette az Észak-amerikai első osztályú labdarúgó-bajnokság (MLS) egy meg nem nevezett futballista játékjogát bundavádak miatt. A játékos pénzt fogadott el azért, hogy egy mérkőzésen sárga lapot kapjon, amely a beállása után 1 perccel össze is jött neki.

Brazil lapértesülések szerint a játékos nem más, mint a Colorado Rapids futballistája, Max Alves, aki nem csak bundázott, de még be is ajánlotta egy honfitársát az őt megkereső csoportnak. Alighanem hosszú eltiltásra számíthat a 21 éves támadó középpályás, akit 2022 januárjában közel 1 millió euróért vett meg a Rapids.

 

 

Különböző üzenetekből kiderül, Alvesnek 45 ezer brazil reált, vagyis körülbelül 3 millió forintot fizettek azért, hogy kapjon egy lapot a szeptemberi, LA Galaxy elleni mérkőzésen. Alvest a 64. percben cserélték be, majd 1 percre rá kapott is egy sárgát.

Szinte hihetetlen megjegyezni, hogy Alves 3 millió forintért bundázott úgy, hogy közben az éves fizetése 98 millió forintnak megfelelő dollár, vagyis körülbelül 11 napos béréért tette tönkre a karrierjét.

A támadó középpályás a bundázás mellett beajánlotta az ekkor a Houstonban futballozó honfitársát, Zecát is, akinek az októberi záró fordulóban kellett volna lapot kapnia. Nem tudni, hogy végül mi lett a megkeresés vége, de a Brazíliába visszatérő válogatott játékos végül nem lépett pályára ezen a meccsen.


Ugyan bundatippeket nem (mindig...) tudnak a Logibet profi tippmesterei, ha sportfogadással akarsz nyerni, válaszd a Logibetet, ahol rengeteg jó tipstert kaphatsz meg egyetlen előfizetés áráért.