Magyar foci

A bírók próbálhatták megbundázni a magyar csapat meccsét - videó

A Nyíregyháza meccse nem a fociról szólt, még a játékosokat is le akarták hívni a pályáról.

Régóta tudjuk, a barátságos meccsek nem csak a legjobb tippek táptalaja, de olykor remek alapot ad a bundázásnak is. Az alacsony érdeklődés és tét nélküli meccsek kiváló opciót adnak akár a játékosoknak, akár a bíróknak, hogy kedvük szerint alakítsanak egy-egy mérkőzést, komoly visszhangja úgysem lesz. Kivéve akkor, ha már annyira kilóg a lóláb, hogy maguk a játékosok háborodnak fel a sporttársak tevékenységén.

Ez történt a hétfői Nyíregyháza-Altach mérkőzésen is, amely két büntetővel 1-1-re végződött. Láthatóan a játékvezetők nem a kevés gólra fogadtak, ugyanis mint az a videóban is látszik, két teljesen abszurd tizenegyest ítéltek meg a csapatok javára.

 

Különösen látványos az első eset, amikor gyakorlatilag az összes mezőnyjátékos elindul kifelé, azt gondolván, hogy szabadrúgás következik kifelé, ehelyett büntető lett a vége. A második esetben pedig az első tizenegyes kimaradt, de ezt megismételtette a játékvezető - biztosra ment...

Mint arról az nb1.hu is beszámolt, mindkét trénernek feltűnt a szituáció, az osztrák mester le is akarta hívni csapatát a pályáról, de Tímár Krisztián úgy gondolta, inkább fókuszáljanak arra, hogy meglegyen a meccsterhelés, így végül a találkozót befejezték.

Ugyan a találkozó előtt különösebben látványos oddsmozgásokat nem lehetett látni - sőt, az over szorzója növekedett -, a bírók alighanem a félidőben játszották meg a "tutit", amelyet két eléggé nevetséges büntetővel végül el is intéztek.

 

Nyerjél te is barátságos meccsekkel, kövesd a logibetes tippmestereket!