Serie A

Erős tippnek tűnik ez a gólos fogadás hétfő estére

  • varin

Olasz kiscsapatok randevúja lesz a nap egyik legérdekesebb meccse. De gólgálát ne várjunk.

Verona-Benevento találkozóval zárul a Serie A hatodik játéknapja. Az újonc Boszorkányok a nem túl jó formában lévő veronai csapathoz látogatnak, ám véleményünk szerint a bukik hibásan várnak hatalmas gólgálát.

{"headTitle":"Verona-Benevento","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-11-02 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Verona","odds":"2.07","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.55","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Benevento","odds":"3.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}

Hogy miért is van 1.80 alatt az over 2.5 szorzója, az egyértelmű... Az újonc gárda az idei hat mérkőzésén összesen 29 gól esett, ami majdnem ötös átlagot jelent. Ám Filippo Inzaghiék rengeteg olyan meccset játszottak, ahol szinte kódolva volt a sok gól, hiszen a Napoli, Roma, Inter trió ellen 12 gólt is kapott a gárda, míg a Sampdoria és az Empoli elleni gólözön is kiszámítható volt.

A Verona viszont más habitusú csapat. A hazaiak esetében már tavaly is alacsony gólátlagról beszélhettünk, ezt a stílust pedig az idei évre is áthozták Kalinicék.

A Verona idei öt bajnokiján mindössze négy gól esett, ezeken a találkozókon úgy kapott a Hellas csupán két gólt, hogy játszott a Juventusszal és a Romával is.

A favorit hazai pályán egyértelműen a Verona, ám Ivan Juric csapatánál több a hiányzó, így főleg a hátsó sorban lehetnek problémái. Éppen emiatt egy igencsak kiegyenlített és óvatos mérkőzést várunk a Bentegodiban, ahol a döntetlen igazán egyik csapatnak sem lenne rossz eredmény. A Verona idén még over 2.5-es bajnokit sem játszott, de most még biztonságosabb fogadást ajánlunk, ugyanis az under 3.5-re is igen korrekt szorzót kapunk.

{"headTitle":"Verona-Benevento","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-11-02 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"3,5 gól alatt","odds":"1.43","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}
[3429016] 2020-11-02 20:45:00 Hellas Verona - Beneventox;