Serie A

Íme egy bődületes tippcsokor a Lazio kötelezőjére

  • varin

A bukik kicsit túl nagy jelentőséget tulajdonítanak a Verona szériájának, ebből pedig jó tippek születhetnek.

Kizárólag szuperlatívuszokban lehet emlegetni azt, amit a Lazio idén véghez visz. Hogy a római csapat kipukkadása ezúttal csak sokat késik, vagy a római gárda valóban a Juve egyik nagy kihívója lett, azt egyelőre még korai eldönteni, mindenesetre 22 játéknapot követően ott tarthatunk, hogy a Sasok a második helyen állnak, a BL-helyezést nem tudják elbukni, a listavezető Öreg Hölgy pedig csak két egységre van tőlük. Ehhez pedig csupán a Veronát kell legyűrni.

{"headTitle":"Lazio-Verona","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-05 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Lazio","odds":"1.44","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Verona","odds":"7.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Bár tény, hogy a veronai gárda a várakozások felett szerepel, senki nem gondolta, hogy nem a kiesés elkerüléséért, hanem a 6. helyért küzdenek majd, ami újonc létükre felér egy kisebb csodával. De Ivan Juric gárdája idén egy rendkívül kiegyensúlyozott, sztároktól mentes, egységes csapat benyomását kelti, amelyet remekül példáz, hogy egyetlen játékosuk sincsen 3 szerzett gól felett, viszont alig kaptak több gólt, mint a Juve vagy a Lazio.

A csíkosak veretlen formája szépen fest, hat meccs óta nem találtak legyőzőre, legutóbb a San Siróban állították meg a Milant, a forma tehát adott, de ez most egy teljesen más fajta kirándulás lesz, mint mondjuk Milánóba, Ferrarába, de akár mint jelenleg Bergamóba. A Lazio ugyanis brutálisan teljesít hazai pályán, sorra püföli az erre látogatókat.

A Sasok mérlege otthon 9-2-0 úgy, hogy a 11 meccsen 35 gólt lőttek és 9-et kaptak.

A sikerkovács személyét persze unalomig ismételtük már, Ciro Immobile normális szavakkal leírhatatlan hatékonysággal püföli a gólokat és idén minden sorozatot figyelembe véve kerek 1-es gólátlaggal dolgozik - 28 meccsen 28 találat. Nem meglepő módon a 29 éves támadó az Olimpiai Stadion gyepén érzi magát jobban, itt már 18-szor is betalált, 12 meccsen...

Így másfeles gólátlaggal az ismerős füvön nem is olyan rossz az az 1.60-1.72-es odds, amelyet bukitól függően kapunk a válogatott támadó góljaira. Egy dupla, amely pedig idén már nyolcszor is megesett vele, 5-szörös pénzt fizetne, míg az idén csak egyszer látott mesterhármas 17-szeres pénzt ígérhet.

Fotó: The42

Amellett persze, hogy a Laziót érdemes nyeretni és Immobilére is mehet egy kis pénzmag, a lapokra is ránézhetünk. Az 5-ös határ kifejezetten magasnak tűnik, sem a csapatok nem tartoznak a nagyon sportszerűtlenek közé, sem pedig Abisso játékvezető nem az a hatalmas zsugás.

Mi hasonló stílusú meccset várunk, mint amelyet sokszor láthattunk mostanság a Laziótól hazai pályán. Bátor, támadó felfogású futball, melynek lényege, hogy többet kell lőni, mint kapni. A SPAL és a Sampdoria ellen is úgy nyertek 5-1-re, hogy egyetlen sárgával megúszták, az elmúlt három hónapban pedig csak a Juventus ellen szaladtak meg a lapokkal az Olimpicóban.

Véleményünk szerint rengeteg jó ötlet van erre a mérkőzésre, így mi partnerirodáink kínálatából megnéztük, mire hol van a legjobb szorzó.

{"headTitle":"Lazio-Verona","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-05 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ciro Immobile 2 vagy több gólt szerez","odds":"5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"5 lap alatt","odds":"2.13","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Lazio 2.5 lap alatt","odds":"1.57","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Bet Builder: Lazio -1.5 + Lazio 3.5 lap alatt","odds":"2.68","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Pontos végeredmény: 5-1","odds":"41","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3135594] 2020-02-05 20:45:00 Lazio - Hellas Veronax;