Serie A

Mindenből kevés! - ez a tippünk a nap olasz meccsére

  • varin

Mindkét csapat gyatra formában érkezik, ám ettől még nem feltétlenül lesz feszült vagy gólgazdag mérkőzés.

Hétközi fordulóra kerül sor a Serie A-ban, amelynek nyitómeccsén gyakorlatilag tét nélkül feszül egymásnak a Verona és a Fiorentina. A hazai csapat számára a 8-9. hely tűnik reálisnak, míg a Fio egy nagy hajrával akár a top10-be is bekerülhet. De mire is fogadjunk egy ilyen 90 perc alkalmával?

{"headTitle":"Verona-Fiorentina","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-04-20 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Verona","odds":"2.55","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Fiorentina","odds":"2.87","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Két igencsak gyenge formában lévő csapat esik egymásnak a Bentegodiban, ám amíg a Hellas számára ez maximum a top10-ből való kiesést jelentheti, addig a Violáknál lassan hátrafelé sem árt nézelődni. A Cagliari hihetetlen fordítása nagyon rosszul jött Ribéryéknek, hiszen így az előnyük csupán öt pont maradt a 18. pozíció előtt, ráadásul a Torino a vesztett pontok alapján már a Fio előtt áll, így az ilyen meccseken illene pontot szereznie Iachini legénységének.

Apropó, Iachini... a november elején kirúgott, majd március végén ismét kinevezett tréner első győzelme továbra is várat magára, hiszen a Fio az utolsó négy meccséből egyet sem tudott megnyerni, noha a Genoa és a Sassuolo nem egy leküzdhetetlen gárda.

Még a firenzei szitunál is rosszabb az, ami a Hellasnal történik, de mint említettük, ennek nincs igazán nagy jelentősége, hiszen Juricék már nem eshetnek ki, így a hat meccsen elszenvedett öt vereség is maximum csak bosszantó, de semmiképpen sem végleges. A Verona sorsolása ráadásul rendkívül baráti, hiszen egy nyerhetetlen, milánói kirándulást leszámítva játszanak a Fiorentinával, a Speziával, a Torinóval, a Crotonéval, a Bolognával és a Napolival, tehát a szezonzárás még simán lehet igen sikeres.

Ez az a meccs, ahol semmiből nem várunk sokat. Alapvetően két sportszerű csapat találkozik, és hiába kellene a Fiónak a pont, a Violák nem az a vagdalkozós csapat, még ilyen helyzetben sem. Gólokból sem lesz töménytelen, a Verona védelme eléggé acélos, a két csapat utolsó három bajnokiján pedig mindössze öt gól esett.

{"headTitle":"Verona-Fiorentina","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-04-20 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadáskészítő: 4 gól alatt + 6 lap alatt","odds":"1.87","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3428959] 2021-04-20 20:45:00 Hellas Verona - Fiorentinax;