Serie A

Simán folytatódhat az udinei csodaszéria

  • varin

De mi így sem merünk a vendégekre fogadni, amelynek az oka éppen a válogatott szünet.

Egyértelműen az idei topligák egyik legnagyobb meglepetése az Udinese, amely bár csak az ötödik helyen áll a Serie A-ban, dicsőségesen gyűjti a győzelmeket. Ilyenkor mindig nagy kérdés, hogy egy válogatott szünet után hogy tér vissza a gárda, de az nem kétséges, hogy a fekete-fehérek favoritként látogatnak Veronába.

3919161

Úgy áll Andrea Sottil csapata 5-1-1-es mérleggel, hogy a szezont egy Milan elleni vereséggel kezdte, majd nem tudta hozni a kötelezőt a Salernitana ellen. Nemigen volt tehát benne a pakliban, hogy két ilyen meccset követően 15 egységgel bővíti szaldóját az észak-olasz gárda, de egymás után a Monza, a Fiorentina, a Roma, a Sassuolo és az Inter skalpja is a Stadio Friuliba költözött. 

"Hihetetlenül büszke vagyok a srácokra és nem csak a tabellán elfoglalt helyezésünk miatt. A játékosok hozzáállása, szerénysége és az a hihetetlen éhség, amellyel dolgoznak, pontosan az, amit szeretek látni edzőként" - nyilatkozta Sottil.

Kattints a képre és próbáld ki a Bankobetet!

Amellett, hogy a védelem is remek teljesítményt nyújt, a fiatal portugál támadó, Beto is teszi a dolgát, akinek a góljai már nem kevés pontot jelentette a csapatnak.

A Verona ezzel szemben eléggé vegyes szezont fut. Nem volt igazán nehéz sorsolása a Hellasnak, így a megszerzett öt pont, plusz kupakiesés, azért megkérdőjelezi, hogy a tavaly még csak ideiglenesen kinevezett Gabriele Cioffi a legjobb választás a kispadra. A mérkőzést még kiesőhelyen kezdi meg a Verona, ráadásul úgy szereztek eddig csak egy győzelmet és két döntetlen Lasagnáék, hogy közben 13 gólt is kaptak.

Tavaly ugyanitt a Hellas 4-0-ra nyert, de az Udinese 340 perce gólképtelen a Bentegodiban. Mint írtuk, ennek a meccsnek tényleg az lesz a legnagyobb kérdése, hogy a több hetes szünet alatt mit is kezdtek ezzel a sikerszériával Udinében. Mivel fontosabb hiányzó egyik oldalon sem lesz, mi megyünk az underrel, a két csapat utolsó 11 meccséből ugyanis csak 2-szer volt legalább 3 gól, és most sem állnak a dolgok a gólparádé irányába. A Bankonbet által kínált ázsiai gólszámos fogadás pedig azért is különösen értékes, hiszen 3 gólnál is csak a tétünk felét buknánk el.

{"headTitle":"Hellas Verona-Udinese","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-10-02 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2,75 gól alatt","odds":"1.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"bankonbet"}]}
[3919161] 2022-10-03 20:45:00 Hellas Verona - Udinesex;