Serie A

Fogadjunk az over végtelenre?

  • varin

Jönnek az utolsó olasz meccsek, a tét nélküli 90 percek pedig tudjuk, mit hozhatnak számunkra.

A sportfogadók kedvenc hetei következnek! Kaszálj te is a tutikkal!

Végéhez közeledik a Serie A 2020/21-es szezonja, egyre több mérkőzésnek nem lesz semmilyen tétje. Ez mondjuk a csütörtök esti főszereplőkre hetek óta igaz, hiszen a Crotone nagyon simán kiesik, míg a Verona a tabella középső részén foglal majd helyet. A tét nélküli meccs pedig gólparádét hozhat.

Nem mondunk nagy újdonságot azzal, hogy Serse Cosmi érkezésével a Crotone kifejezetten szórakoztató futballt kezdett játszani. 

Mióta a tar mester ül a kispadon, a Crotone 11 meccsen 19-33-as gólkülönbséget produkált, ami közel 5-ös átlag meccsenként.

Nagyon szépen termeli a gólokat a kiscsapat, a Parmának és a Torinónak is behintettek egy laza négyest, persze a másik oldalon is akadnak 4-esek és 5-ösök.

A Verona személyében a liga egyik legunderesebb csapata látogat az Ezio Scidába, és bizony a Hellas formája pocséknak nevezhető. A sárgák az utolsó hat meccsükből csupán két pontot szereztek, igaz, így is jó esélyük van a top10-ben végezni.

Noha a meccsnek a világon semmilyen tétje nincsen, a Crotonétól pontosan azt a stílust várjuk, amit egész évben, de főleg Cosmival megszoktunk. Szépen akarnak búcsúzni a ligától, ez pedig egy olyan csapat ellen is hatalmas gólparádét hozhat, mint a Hellas.

 

Te mekkora overt mersz bevállalni?

{"headTitle":"Crotone-Verona","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-05-13 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"3,5 gól felett","odds":"2.47","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}
[3428945] 2021-05-13 20:45:00 Crotone - Hellas Veronax;