Olasz foci

Ezúttal gálázhatnak a szárnyaszegett Sasok

Öt pocsék mérkőzés után akár négy-öt gólt is lőhet hétfő este a gyengélkedő Lazio.

   
Lazio Döntetlen Verona
1.20 6.25 12.00

Egy mérkőzés maradt hétfő estére a Serie A 25. fordulójából, a top 4-ért küzdő Lazio találkozik a kiesés elöl menekülő Hellas Veronával. Papírforma szerint igazi gólgála és kiütéses római siker várható, de az elmúlt hetekben többször is meglepte már a fogadókat Inzaghi alakulata.

Merthogy a Sasok az utolsó öt meccsükből egyetlen ikszet tudtak csupán abszolválni, az is csak egy kupamérkőzés első felvonása, ráadásul a milánói 0-0 nem is mondható szenzációs eredménynek. Immobiléék azonban hazai pályán kaptak ki a Genoától és Bukarestben is kapituláltak, amely azt jelenti, hogy nem csak a bajnokságban estek ki a top4-ből, de az Európa Ligában is iparkodniuk kell, ha ki akarják ütni a románokat.

"Ahogy az egész csapatunk, úgy a támadóink is gyengélkednek ezekben a hetekben. Remélem, sikerül ma este betalálnia Immobilének, mert szükségünk van a jó formájára" - nyilatkozta Inzaghi az első számú gólfelelősről, aki az utolsó három meccsén egyszer sem talált be, ami az ő esetében igazi kuriózumnak nevezhető.

Lazio#ita-lazio#5
Hellas Verona#italy-hellas_verona#5

Nem túl meglepő módon ezúttal is a 3-4-2-1-es felállást választotta Inzaghi, a középpályán az eltiltott Lucas Leivát (23/1) Senad Lulic pótolhatja, más fontos hiányzója azonban nincs a Sasoknak.

A Veronánál is csak Alessio Cerci (13/2) a maródi, ám a sárga-kékeknek a korábbi Torino-játékosra is égető szükségük lenne, hiszen borzalmasan gyengén muzsikálnak hetek óta, ahogyan az egész idényük tragikus.

Egy Immobile-gól 1.50-es szorzóval fogadható, míg ha legalább kétszer betalál az olasz válogatott, 3.50-szeres pénzt kaszálhatunk.

Igazából számtalan érv szól amellett, hogy a Sasok kitömik majd a Hellast, nem nagyon tudnánk érvet találni a vendégek mellett. A bukaresti kudarcot követően Inzaghi biztosan rendesen leszidta csapatát, ráadásul a veronaiak az elmúlt években a pofonokért jártak csak a fővárosba. Ha például az 1997 óta lejátszott nyolc római meccset vesszük alapul, a Sasok gólátlaga 3,5.

A rómaiak legalább háromgólos sikere 2.15-szörös pénzt fizet a    -nál, mi azonban inkább egy biztonságosabb -1.75-öt javasolnánk 1.77-es szorzóért.

[2588567] 2018-02-19 20:45:00 Lazio - Hellas Veronax;
241306