Serie A

Nehéz otthagyni ezt az 1.80-szoros tippet

A Lazio számára a Bajnokok Ligája indulás már fix, így a dobogó és persze Immobile gólkirályi címe maradt a tét.

Fotó: Archív

Az oddsok alapján újabb nehéz feladat vár a Lazióra, amely ugyan a bajnoki címért folytatott harcból kiszállt, de legalább a Cagliari elleni 2-1-es sikerrel a Bajnokok Ligája-indulást bebiztosította. A hazaiaknak nem igen maradt miért küzdeni, hacsak nem azért, hogy megőrizzék top10-es helyüket, mindenesetre az bizonyos, hogy megnehezítik majd a Sasok dolgát vasárnap kora este.

{"headTitle":"Hellas Verona-Lazio","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-07-26 19:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Verona","odds":"3.40","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.60","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Lazio","odds":"2.05","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

A Lazio sokáig versenyben volt a Scudettóért, ám a restartot követő periódusban kissé leült a csapat. A keddi győzelem pont ezért volt különösen fontos, mert a BL-hely elérésével nagyobb esélye lesz Simeone Inzaghinak, hogy megtartsa sztárjait, köztük az immár 31 találatot jegyző Ciro Immobilét. Az olasz csatár a Cagliari elleni találatával ismét ellépett egyel Cristiano Ronaldo előtt, de továbbra is nyílt a góllövőlista első helyéért folytatott küzdelem.

Tudtad? A Lazio utóbbi 9/8 bajnoki mérkőzésén több, mint 2.5 találat esett!

Immobile természetesen vasárnap is a kezdőbe várható, Lazzari viszont eltiltás miatt kiesett a keretből. A sérültek sorában Lulic, Lucas Leiva és Radu található. A hazai oldalon a fiatal középhátvéd, Kumbulla van kényszerpihenőn.

[3135822] 2020-07-26 19:30:00 Hellas Verona - Laziox

Üde színfoltja volt a szezonnak a Verona, amely tükörsimán elérte célját, a bennmaradást. A vezetőség hosszabbított is Ivan Juric mesterrel, akinél mondjuk kicsit megállt a tudomány az utóbbi hetekben. A Verona ugyanis hat bajnoki óta nyeretlen, bár tegyük hozzá, hogy ebből négyszer döntetlennel zárt.

Főleg a védelemmel kéne kezdeni valamit, ugyanis az utóbbi 11 Serie A-meccsen egyszer sem úszták meg kapott gól nélkül.

Erre vasárnap sem látunk sok esélyt, sőt sokkal konkrétabb elképzelésünk van. Nem csak Immobile, hanem az egész csapat egy emberként szeretné, hogy az olasz elhappolja a gólkirályi címet portugál riválisától, azaz Ronaldótól. Ciro találatának szorzója lehetne egy leheletnyivel magasabb, de így is megérhet egy kis aprót, főleg mivel tudjuk, hogy nem csak mindent rá próbálnak majd játszani, de a büntetőket is ő végezheti el.

{"headTitle":"Hellas Verona-Lazio","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-07-26 19:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Immobile bármikor szerez gólt","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3135822] 2020-07-26 19:30:00 Hellas Verona - Laziox;