Nemzetközi foci

Ötszörös szorzó sem elképzelhetetlen a portugál-spanyolon?

Lisszabonban játszik felkészülési meccset az Ibériai-félsziget két nagyágyúja, az oddsok alapján teljesen háromesélyes mérkőzésre van kilátás.

Portugália - Spanyolország mérkőzést rendeznek szerdán, a cél pedig felkészülés a hétvégi Nemzetek Ligája találkozókra. A spanyolok szombaton Svájcot fogadják, míg a portugálok vasárnap Franciaország vendégei lesznek.

A lehetőségekhez képest mindkét szövetségi kapitány a lehető legerősebb keretet trombitálta össze, így sztárokból nem lesz hiány a lisszaboni Luz stadionban, a kiegyenlített erőviszonyokat viszont jól mutatja, hogy a fogadóirodák gyakorlatilag teljesen azonos esélyekkel adják a csapatok győzelmét.

[3234765] 2020-10-07 20:45:00 Portugália - Spanyolországx

A formák alapján sem Luis Enriquének, sem Fernando Santosnak nincs miért aggódnia, hiszen mindkét csapat jó passzban van és vezetik a Nemzetek Ligája-csoportot. Ennek a felhozó meccsnek is az lehet a célja, hogy a hétvégére picit összerázódjon a társaság, hiszen két nívós ellenfél vár majd a csapatokra.

 


>>>A cbet 200 EUR-s bónusza a piacon elérhető egyik legnagyobb összeg.
Ide kattintva mindent megtudhatsz a bónusszal kapcsolatban! <<<


 

Mire érdemes fogadni?

Amikor a bukmékerek ennyire egálra adják az esélyeket, akkor gyakran születik döntetlen eredmény. A remire most is elég komoly sanszot látunk, hiszen több olyan faktor is fellelhető a meccs körül, ami segítheti ezt a kimenetelt.

A két keret tagjai hétfőn találkoztak egymással, ahol állapotfelmérések játszották a főszerepet. Gyakorlatilag egy nap maradt a készülésre, ami ugyan nem sok, de a két csapat esetében nem is kell új dolgokat megtanulni.

[3234765] 2020-10-07 20:45:00 Portugália - Spanyolországx;5

A szerdai meccsnek véleményünk szerint nagyon bemelegítés jellege lehet inkább. Az egyik legfőbb cél a sérülések elkerülése lesz, és mivel a játékosok többsége jól ismeri egymást, nagyon csatára nem igazán számítunk. Így, hogy zártkapus lesz a találkozó, a közönség sem tudja belehajszolni a feleket egy adok-kapokba.

Szerintünk ebben a 90 percben bőven benne van egy unalmas kis laza focizgatás, amely után egyik csapat sem lenne csalódott egy döntetlen miatt.

Ha van meccs, ahol érdemes megpróbálni a remit, akkor szerintünk ez a találkozó közéjük tartozik.

Te mire fogadnál ezen a meccsen?

 

 

 

 

{"headTitle":"Portugália - Spanyolország ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-10-07 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Döntetlen ","odds":"3.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Félidő / végeredmény - Döntetlen/döntetlen ","odds":"4.98","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}
[3234765] 2020-10-07 20:45:00 Portugália - Spanyolországx;