Foci-vb 2022

Nagyon ciki rangsorban végzett az élmezőnyben Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldót kikezdték Portugáliában, vajon rácáfol a kritikusokra az egyenes kiesése szakaszban?

Portugália mondhatni magabiztosan nyerte meg a H-csoportot, még úgy is, hogy az utolsó körben a legjobbakat pihentetve egy vereség is belefért Dél-Korea ellen. Ghána és Uruguay legyőzése azonban nem okozott komoly problémát Fernando Santos csapatának.

A portugál sajtó viszont rendesen betámadta Cristiano Ronaldót. A szakértők egyáltalán nincsenek megelégedve a jelenleg klub nélküli játékossal, a portugál válogatott jobban nézett ki ebben az évadban azokon a találkozókon, ahol nem Ronaldóval kezdett a nemzeti csapat.

Mi sem mutatja jobban mennyire gyengén teljesít Ronaldo, hogy bekerült a katari világbajnokság csoportkörének legrosszabb tizenegyébe, ezek után nem is meglepő, hogy hazájában is a kispadra követelik a 37 éves játékost.

 

A legrosszabb 11 a Flashscore osztályzatai alapján

Látva a rémálomtizenegy névsorát, komolyan kilóg Ronaldo ebből a listából, ami még inkább ciki lehet. Egyelőre egyetlen gólja van, az is 11-esből jött össze Ghána ellen, emellett több komoly helyzetet puskázott el, valamint egy komoly hibája után egy dél-koreai gólt is összehozott. 

A serpenyő túloldalán ráadásul Bruno Fernandes van, aki a csoportkör álomtizenegyébe került be a 8.36-os átlagértékelésével, amivel egyébként a torna legmagasabb osztályzatát birtokolja egyelőre. A Manchester Unitedben sem nagyon fért meg egymás mellett Fernandes és Ronaldo, inkább egymás elől szívták el a levegőt, mintsem hatékonyan tudtak volna együtt dolgozni. 

Svájcot nem szabad leírni, nem véletlenül mérik közel kétszeres pénzen a luzitánokat, így muszáj lesz megtalálnia Ronaldónak a góllövőcipőjét vagy akár bajba is sodorhatja csapatát. Már ha megkapja újfent a bizalmat Santostól..

Kiraknád a kezdőből a 37 éves sztárjátékost a Svájc elleni nyolcaddöntőn?

{"headTitle":"Portugália - Svájc","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-12-06 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Cristiano Ronaldo gólt szerez","odds":"2.30","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Cristiano Ronaldo nem szerez gólt","odds":"1.55","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Cristiano Ronaldo 3.5 lövés felett","odds":"1.61","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Cristiano Ronaldo 3.5 lövés alatt","odds":"2.20","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}