Nemzetek Ligája

Ezt már Ronaldóék nem bukják el? - tippötletek a portugál-spanyolra

A spanyoloknak csak a győzelem a jó, a portugáloknak már az iksz is elég a négyes döntőhöz.

Nem éppen ilyen előjelekkel ígérkezett ez a mérkőzés pár nappal ezelőtt, azonban a spanyolok váratlan veresége a svájciak ellen alaposan átírta a forgatókönyveket. Mivel a portugálok lesimázták a cseheket idegenben, most két pont fórjuk van a hispánokkal szemben, vagyis nagyon kedvező helyzetből várhatják a kedd esti csoportdöntőt. 

3784536

Csapathírek 

Túl sok változást egyik csapat esetében sem érdemes várni az előző mérkőzésekhez képest. Fernando Santos csapatába visszatérhet a Manchester Cityben légiós Joao Cancelo, de ezzel együtt is bent ragadhat a kezdőben Diogo Dalot, aki két gólt is szerzett Csehország ellen hátvéd létére. 

Cristiano Ronaldo orrsérülése ellenére is biztosan ott lesz a kezdőben, ahogy Diogo Jota, Bernando Silva és Bruno Fernandes is. 

A spanyoloknál Dani Carvajal térhet vissza a kezdőbe Azpilicueta kárára, elöl Asensio helyett Morata juthat szóhoz, középen pedig Busquets és Gavi helyett Koké és Rodri kaphat lehetőséget Luis Enriquétől. 

[3784536] 2022-09-27 20:45:00 Portugália - Spanyolországx

Mire érdemes fogadni? 

A két csapat utolsó öt egymás elleni mérkőzése egyaránt döntetlennel ért véget, ez az eredmény pedig is jó lenne a házigazda portugáloknak. A luzitánok nagy mesterei annak, hogy a megfelelő eredményt érjék el egy-egy mérkőzésen, így a spanyoloknak pokolian nehéz dolga lesz ezen az estén. 

Mi nem is nagyon érezzük most az erőt a hispánokban arra, hogy idegenben verjék meg Cristiano Ronaldóékat, így értelemszerűen a tippek kiválasztásánál is inkább a hazai oldal felé húzunk. 

Az ikszet levédve egy +0-s ázsiai hendikeppel mehetünk a portugálokkal, de mivel nagyon döntetlen szagú ez a meccs, akár a remire is tehetünk fogadásokat. A tét és a regionális derbi végett a faultok számát illetően is lehet keresnivalónk, hiszen ez a 26 szabálytalanság egy feszült hangulatú meccsen simán összejöhet ebben a párosításban (az odavágón 28 faultig jutottak a csapatok). 

Végül pedig egy tippötlet, amely minden ilyen kiélezett meccsre megfontolandó, ez pedig nem más, mint a késői gól, mivel az eredmény miatt az egyik csapatnak all int kell mennie a hajrában, ezért a kinyíló területeket egy kontrával bőven kihasználhatja a másik alakulat. 

{"headTitle":"Portugália - Spanyolország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-09-27 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ázsiai hendikep - Portugália +0 ","odds":"1.60","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Döntetlen bármelyik félidőben ","odds":"1.44","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Szabálytalanságok száma 25,5 felett ","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Gól a 71. perc után - IGEN ","odds":"1.88","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3784536] 2022-09-27 20:45:00 Portugália - Spanyolországx;