Bajnokok Ligája

Szoboszlaiék ejthetik ki a Liverpoolt - íme az oddsok

  • varin

20-25% esélye lehet annak a forgatókönyvnek, hogy a Liveproolt a Salzburg ejti ki a BL-ből.

Igencsak visszafogottnak nevezhető játékkal, csupán egy 1-1-es döntetlenre volt jó a Liverpool hazai pályán a Napoli ellen. A remi azt jelenti, az angolok az utolsó fordulóban élet-halál meccset játszanak a Szoboszlai Dominikkal felálló Salzburg ellen, míg a Napoli könnyedén masírozhat be a 16 közé egy hazai kötelezővel.

{"headTitle":"Salzburg-Liverpool","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-12-10 18:55","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Salzburg","odds":"4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Liverpool","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

A nápolyi gárda 1.12-es szorzója nem véletlen, a Genk csupán egy döntetlent tud felmutatni a csoportkörben (igaz, éppen Mertensék ellen), tét számukra már semmi, így ezt a meccset nyugodtan kezelhetjük biztos hazai győzelemként. Az olasz 3 pont viszont azt jelenti, a Salzburg-Liverpool találkozó igazi ki-ki párharc lesz, a győztes fél továbbjut, a vesztes kiesik, míg x esetén a címvédő örülhet.

Habár a Liverpool piszkosul erős csapat, idén szinte lehetetlen megverni őket, de azért az osztrákok lőttek már három gólt egyszer az Anfield Roadon, ráadásul a szerdán látott Pool nem volt egy megfoghatatlan csapat. Az is biztos, hogy a Pool számára a Premier League prioritást élvez, habár a Vörösök sorsolása ebben az időszakban habkönnyűnek nevezhető.

A párosítások fényében nem csoda, hogy a Salzburg-Pool háromesélyes szorzói megegyeznek a továbbjutás számaival, 4.50 jelenleg az angolok korai búcsúja, míg a Salzburg esetében csak 1.20 - vagyis kvázi a hazai győzelem és az X2 a két odds.

Ti mit gondoltok, van akkora csoda, hogy Salzburg kiejti a Liverpoolt vagy esetleg a Napoli zakózik egy hatalmasat és kéz a kézben mennek a nyolcaddöntőbe?

303457
[3170173] 2019-12-10 18:55:00 Salzburg - Liverpoolx;