Európa Liga

Négyszerezős kombi - ezt várjátok Ti az EL elődöntőin

megosztom

Marseille - Salzburg és Arsenal - Atlético Madrid meccseket rendeznek az Európa Ligában csütörtök este. Lássuk, hogyan tippelitek Ti az elődöntőket!

A csütörtöki két elődöntő közül kétségtelenül az Arsenal - Atlético Madrid párharcra hárul a nagyobb figyelem, hiszen az erőviszonyok alapján a sorozat két legerősebb együttese találkozik Londonban.

A bukik szerint a továbbjutásnak a spanyolok az esélyesei, de az első felvonásban az Ágyúsoknak áll a zászló. A Tippmixpro fogadói közül minden második játékos az Arsenal sikerét fogadta meg, a hatharom.com olvasói között pedig még nagyobb a bizalom, hiszen

az 1X2-es piacokra leadott tippjeitek 83 százaléka az Arsenal győzelmét várja.

 

A meccsel részletesebben foglalkozó írásunkban a mindkét csapat szerez gólt opciót ajánlottuk megjátszásra, és ezen véleményünk úgy tűnik passzol az olvasóinkéhoz, hiszen aki erre a piacra tippelt, a mind az 'igen' opciót választotta, amelyre 1.80-as odds körül tehetünk meg fogadásokat.

A Marseille és a Salzburg is meglepetéscsapatnak nevezhető, bár a sorozatban nyújtott teljesítmények alapján közel sem érdemtelen az ittlétük.

Ezen a meccsen is meglehetősen egy rúgóra jár az eszetek, hiszen 81 százalékban tippeltetek hazait és 19 százalékban döntetlent - vagyis az osztrákok sikerét senki nem vizionálja a Velodrome-ban. Az indoklásos tippligában is népszerű a Marseille-győzelem, ha kíváncsi vagy a versenyben listavezető játékos meglátásaira, akkor kattints ide! Az OM sikere egyébként 1.70-es oddsal fogadható az állami irodában.

Ha igazatok lenne és mind a két meccs hazaival végződne, akkor egy 4.34-es szorzójú kombit lehetne megfogni. Mit gondoltok, bejöhet?

 

megosztom