Osztrák foci

1,44-ért érhet véget a Salzburg rossz sorozata

A téli szünet óta nem nyert bajnoki meccset a Salzburg. Szoboszlaiék hétfőn az Atlach otthonába látogatnak.

Könnyen lehet, hogy idén megszakad a Red Bull Salzburg hat éve tartó sorozata és tavasszal új bajnokot avatnak az osztrák Bundesligában. A hatszoros címvédő ugyanis a tavaszi szezonban még nem tudott meccset nyerni, a kihívó LASK Linz viszont sorra aratja a győzelmeket, így jelenleg hat pont előnnyel vezeti a tabellát.

Salzburg a télen elvesztette legnagyobb sztárját, Erling Haalandot és Takumi Minaminót is, egyelőre pedig ezek az átigazolások visszavették a csapat teljesítményét.

A Red Bull a LASK elleni rangadót elvesztette, majd az Austria Wien ellen idegenben kétszeri vezetést követően 2-2-es döntetlent játszott.

Pénteken a Frankfurt ellen szintén 2-2-t játszott a Európa Ligában, de ez az eredmény a csapat búcsúját jelentette, mivel az odavágón három góllal kikapott a német együttestől.

Salzburg#aut-salzburg#5

Hétfőn az alsó házi Altach otthonába látogatnak Szoboszlaiaék, akik számára most már kéne egy győzelem. Az Altach ellen jól is megy a csapatnak, hiszen az utolsó 10 tétmeccsüket a csapatoknak a Red Bull nyerte meg.

[3068165] 2020-03-02 19:00:00 Altach - Salzburgx;5

Mivel mostantól csak a hazai porondra kell koncentrálnia a Salzburgnak, szerintünk itt az ideje rákapcsolnia. Két nap múlva ugyan a kupában jön a LASK elleni rangadó, de az alapszakaszban sem kellene jobban lemaradniuk.

A fogadóirodáknál természetesen a Salzburg számít a meccs esélyesének, de a vendégek szorzója folyamatosan emelkedik. Jelenleg 1.44 környékén lehet pakolni Szoboszlaiékat és hatszoros pénzt fizet a hazai siker.

Te mit gondolsz, meglesz az első Salzburg-siker?

 

 

 

{"headTitle":"Altach - Salzburg ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-02 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Altach ","odds":"6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Salzburg","odds":"1.44","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

 

>>>Hatalmas oddsok a pályán! Regisztrálok a TippmixPro-ra a magasabb szorzókért!<<<