Osztrák kupa

1,75-ért jó ez a tipp a szétesett Salzburg elődöntőjére?

  • mr.blonde

Öt mérkőzés óta nyeretlen a Red Bull Salzburg, csütörtökön pedig a legnagyobb hazai riválisa ellen lép pályára.

Várakozáson alul teljesít a tavaszi szezonban a Red Bull Salzburg, amely hat idei tétmeccséből csupán egyet tudott megnyerni. Szoboszlai Dominikék kiestek az Európa Ligából és elvesztették listavezető pozíciójukat is az osztrák Bundesligában, vagyis mondhatjuk, hogy krízisbe került az együttes. Csütörtökön az Osztrák Kupa elődöntőjében az a LASK Linz lesz az ellenfelük, amely a trónjukra tört a hazai porondon, ráadásul három hete nyerni tudott ebben az arénában.

Salzburg#aut-salzburg#5

A Salzburg hanyatlása már a szurkolóikat is 'kikezdte', így a honlapon némi magyarázkodást is lehet olvasni. A téli távozók és a sok sérültet okolják a gyengébb eredményekért, ugyanakkor igyekeztek pozitív hozzáállást mutatni. Az mindenképpen jó hír a hazaiaknak, hogy erre a meccsre visszatérhet Zlatko Junuzovic és Max Wöber is, így tulajdonképpen teljes kerettel operálhat a szakmai stáb. A hírek szerint a rotálás is picit alábbhagy ezen a meccsen, hiszen most már kellene valami eredmény is, a kupa ráadásul fontos célja a klubnak.

[3274144] 2020-03-05 20:45:00 Salzburg - LASKx;5

A LASK ellen szükség is lesz a jó teljesítményre, a linziek ugyanis ragyogó formában vannak. Az osztrák porondon sorra aratják a győzelmeket, miközben az Európa Ligában is már a legjobb 16 között járnak. Önbizalom terén sem állnak rosszul, hiszen ebben a szezonban még nem kaptak ki a Red Bulltól, február 14-én pedig 3-2-re tudtak nyerni ugyanebben a stadionban.

{"headTitle":"Salzburg - LASK Linz","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-05 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Salzburg","odds":"2.05","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.45","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"LASK","odds":"3.05","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Mit súgnak az oddsok?

Alaposan megemelkedett a Salzburg győzelmének a szorzója, hiszen mostanra bőven kettes odds felett lehet a hazai fogadni, holott a nyitószámok 1.75 körül mozogtak. Szoboszlaiék persze rá is szolgáltak erre, hiszen hétfőn az alsóházi Altach ellen is ki tudtak kapni. A salzburgiak védelme gyengén muzsikál, az elmúlt öt meccsükön 14 (!) gólt kaptak, ami sok baj forrása.

A LASK támadójátéka ráadásul remek, szóval tényleg izgalmas kérdés, hogy mire mennek egymással a csapatok. Tippelni nem is könnyű ezt a meccset, de talán a mindkét csapat szerez gólt és 2,5 gól feletti opció 1.75-ért játszhatónak tűnik. 

 

Ti mit gondoltok, véget érhet a Salzburg vesszőfutása?

 

 

 

{"headTitle":"Salzburg - LASK","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-05 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt és 2,5 gól felett","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[3274144] 2020-03-05 20:45:00 Salzburg - LASKx;