NBA

Az oddsok alapján LeBron továbbáll Clevelandből - erre tarthat

James a döntő eredményétől függetlenül a küldetését már elvégezte, ideje új kihívást találnia.

Egyelőre csak photoshop, de hamarosan valósággá válhat. fotó: Youtube

LeBron James vitathatatlanul Cleveland városának kedvenc szülöttje, aki elárulta a helyieket, de aztán hazatért, hogy a csapatot az első NBA-címéig vezesse. A sztár kálváriájában a jelek szerint hamarosan új csavar várható.

Az ESPN visszavonult kosárlabda szaktekintélye, Chris Sheridan már a tavalyi offseason alatt biztosra vette, hogy ez lesz a Király utolsó szezonja Cavs.mezben. Augusztus 16-án a következőket nyilatkozta.

100 százalékig biztos, hogy ez lesz LeBron utolsó idénye Clevelandben. A kapcsolata a vezetőséggel helyrehozhatatlan.

Aki aktívan figyeli a ligát emlékezhet rá, hogy Sheridan volt az első, aki bejelentette 2014-ben, hogy James visszatér a Cavaliersbe.

Mivel a háromszoros bajnok játékos free-agent lesz a nyáron, valóban reális forgatókönyvnek tűnik a váltás számára, főleg, hogy a Clevelandet egymaga cipelte a hátán az egész idény alatt.
Az egyik nemzetközi buki immár oddsokat ajánl az akroni szupersztár lehetséges következő állomásának megtippeléséhez, amely alapján a fiatal feltörekvő tehetségekkel (Ben Simmons, Joel Embiid) tűzdelt 76ers lehet számára a befutó.

LeBron James lehetséges következő csapatának szorzói
Philadelphia 76ers 2.50
Cleveland Cavaliers 2.75
Houston Rockets 3.50
Loas Angeles Lakers 6.50
Golden State Warriors 17.00

A Király előtt persze a nyári szünet előtt még hatalmas feladat tornyosul, mégpedig az all-sztárokkal tűzdelt GSW elleni döntő, ahol az oddsmesterek vajmi kevés esélyt látnak rá, hogy újabb gyűrűvel bővíti majd gyűjteményét.

Ki nyeri az NBA-t?
   
Golden State  1.09
Cleveland  7.00