Angol foci

A legjobb védelmek csatájában is van érték a kevés gólban

megosztom

A nap angol rangadóján a feljutásra ácsingózó Cardiff és a playoff-reményeket szövögető Preston találkozik.

Fotó: The Sun

Péntek este a már korábban beharangozott Crotone-Napolin kívül a Cardiff-Preston találkozó tűnik igencsak érdekesnek, így nem árt erre a derbire is elhinteni néhány szót, illetve egy tippet. A feljutásra komolyan esélyes walesiek papíron sima favoritok hazai pályán, ám a formák alapján bátorság lenne sima hazaira behúzni a találkozót 2-szeres oddsért.

   
Cardiff Döntetlen Preston
2.00 3.15 3.45

A City ugyanis két vereségből érkezik a találkozóra, ráadásul a Bolton és a Fulham nem éppen tartoznak a liga legerősebb csapatai közé. Jó kérdés, hogy a walesi kiscsapat honnan is húzta elő ezt a két fiaskót, hiszen ezt megelőzően stabil védelemmel rendelkeztek Neil Warnockék és sorban hozták le a mérkőzéseiket győztesen, nagyon kevés kapott góllal.

A hazaiaknál Sean Morrison (22/1) hiánya érzékeny veszteség a védelemben, míg a vendégeknél Sean Maguire (14/4), illetve Josh Earl (12/1) számít fontosabb sérültnek.

Ami a Prestont illeti, a 24 mérkőzésen megszerzett 27 és kapott 23 gól remekül mutatja, hogy inkább a védekezésben jeleskedik a csapat. Ez, vagyis a stabil hátvédsor hozta nekik azt a nyolcmeccses veretlenségi szériát is, melyben éppen vannak, ráadásul ezeken a találkozókon mindössze négy gólt kaptak, szemben a szerzett nyolccal.

[2529482] 2017-12-29 20:45:00 Millwall - Queens Park Rangersx;10

A Cardiff 22 és a Preston 23 kapott gólja ligaelitnek számít, ráadásul a két csapat közös múltjában is többnyire undereket találunk, az utolsó kilenc bajnokijuk például 18 gólt hozott csak. A kevés gólt valószínűsíti az a tény is, hogy a mérkőzés idején Walesben igen heves esőzések várhatóak, amely még akkor sem könnyíti a résztvevő csapatok dolgát, ha tudjuk, ők ehhez hozzá vannak szokva.

hatharom.com
2.5 gól alatt
@1.65
[2529478] 2017-12-29 20:45:00 Cardiff - Prestonx;
megosztom