Angol foci

Gondba kerülhetnek a Farkasok, de fogadjunk a gólokra!

Legalábbis ami a bajnoki címüket illeti. A Championship második helyezettje fogadja az elsőt.

   
Cardiff Döntetlen Wolverhampton
2.75 2.95 2.50

Ne nagyon legyenek kétségeink felőle, hogy jövőre már a Premier League-ben vív hatalmas harcot a bennmaradásért a Cardiff City és a Wolverhampton gárdája, ám egyelőre még az a kérdés, melyik végez élen a Championshipben. Sokáig úgy nézett ki, hogy a Wolves érinthetetlen, ám péntek estére vesztett pontok tekintetében behozhatja Jotáékat a Cardiff.

Arról, hogy mennyire leeresztett a Wolverhampton, már többször írtunk. A portugálos csapat a biztos feljutás tudatában már egyáltalán nem futballozik motiváltan, noha a meccseket ímmel-ámmal nyeregeti, a védelem sem teljesít már úgy, ahogy a szezon elején. Legutóbb például a Hull Citytől kaptak két gólt hazai pályán, ami igen szokatlan dolog lett volna még ősszel.

Fotó: Birmingham Mail

Ezzel szemben a Cardiff komolyan ráment a feljutásra, a walesiek hihetetlen formában vannak egész évben. Utolsó 13 meccsükön szereztek 33 pontot, ezzel pedig valószínűleg viszontlátjuk őket a PL-ben.

Neil Warnock csapatánál elsődlegesen az állandóság hozta meg a sikert, a rutinos mester nagyon szépen megtalálta azt a 4-2-3-1-es formációt, melyben érvényesülhet a csapata. A Cityt egyáltalán nem alkotják ismert játékosok, de például Nathaniel Mendez-Laing személyében van egy igen tehetséges szélsőjük, illetve a cserepadjuk is viszonylag hosszú.

Jó hír lehet a Farkasoknak, hogy visszatér az eltiltásból Ruben Neves és Matt Doherty, míg a Cardiffnál sincsen új sérült. 

Cardiff City#wales-cardiff_city#15

Mindkét csapat az offenzív játékra rendezkedett be, a Wolverhampton némi formaromlása pedig azt eredményezi, hogy már az ő meccseiken is szép számmal láthatunk gólokat. A két csapat közös múltja is overt ígér, hiszen utolsó 15 meccsükből 11 over lett, ősszel a Cardiff 2-1-re tudott nyerni.

Ugyanaz az érv szól az under és az over mellett is, vagyis hogy a két csapat relatíve biztonságban érezheti magát, így a döntetlen egyikük számára sem olyan rossz eredmény. De a Cardiff miért is ne próbálna meg hazai pályán nyerni, ha ezzel közelebb léphetnek a bajnoki cím felé?

Véleményünk szerint bőségesen van érték az over 2-es fogadásban, mindkét csapatban tobzódnak ugyanis a jó támadók, az odds viszont irreálisan magas.

hatharom.com
2 gól felett
Odds: 1.75
[2529669] 2018-04-06 20:45:00 Cardiff City - Wolverhampton Wanderersx;
238651