Championship

Íme a tippünk a Reading-Cardiff rangadóra!

  • varin

A vasárnapi angol rangadón a góloké lehet a főszerep a Madjeskiben.

Amikor legutóbb a Cardiff City a Madjeskiben járt 2018 májusában, akkor a 0-0 végül feljutást ért a walesi csapatnak. Most ekkora tétje ugyan nem lesz a találkozónak, de a City célja ebben a szezonban is hasonló, míg a Reading szeretné megúszni a kiesést. A két csapat között igen nagy a különbség, amelyet az oddsokban is láthatunk.

{"headTitle":"Reading-Cardiff","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-18 13:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Reading","odds":"3.52","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.42","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Cardiff","odds":"2.24","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

A Reading ugyanis két vereséggel nyitotta a szezont, ráadásul sem a Sheffield Wednesday, sem pedig a Hull City nem tartozik az élcsapatok közé, a kínos rajtot pedig a Wycombe elleni kupasiker sem szépíti igazán. A legnagyobb probléma, hogy a Videotonból is ismert José Gomes csapata még egyáltalán nem állt össze, a portugál tréner folyamatosan változtatja felállásait és kezdőjét.

A keretben alapvetően megvan a fantázia, tele vannak tehetséges támadókkal, mint például Meite, Joao, Novakovich vagy Puscas, akik mind a 22-25 éves korosztályt képviselik. Néhány kivétellel hiányoznak viszont a rutinos  rókák, ráadásul Gomesre sem úgy emlékezhetünk vissza, mint a következő Mourinho.

Fotó: SkySports

Ami a Cardiffot illeti, a kiesést követő transzferszezon igen melósan telt, de nem esküdnénk meg rá, hogy a játékosvándorlás igazán profitábilis volt. Távozott például Zohore és néhány napja Bobby Reid is, míg az érkezők rovatban több olyan játékost találunk, akiket még be kell építenie Neil Warnocknak.

A Cardiff rajtja sem nevezhető meggyőzőnek, hiszen a Wigan ellen idegenben vereséget szenvedett, míg a Lutont csak egy 95. perces góllal tudta legyőzni hazai pályán.

A helyzetünk viszonylag egyszerű. A Cardiff jobb csapat, de nem annyival, hogy 2.15-ért fogadjunk rá, vagyis a háromesélyes oddsokat rögtön át is ugorhatjuk. Viszont a két csapat eddigi négy bajnokiján esett 15 gól és az, hogy a Madjeskiben az utolsó két találkozójuk over lett, azt mondatja velünk, az ázsiai goal line-ban van érték ezen a meccsen.

{"headTitle":"Reading-Cardiff","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-18 13:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2,25 gól felett","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3065875] 2019-08-18 13:00:00 Reading - Cardiff Cityx;