Bulvár

Nem maradt remény az eltűnt csatárral kapcsolatban

  • varin

Harmadik napja keresik Emiliano Salát, a Cardiff City rekordigazolását.

Csütörtök reggel ismét hozzáfogtak a kereséshez a Csatorna-szigetek felett, a Guernsey Rendőrség harmadik napja próbál az Emiliano Salát is szállító repülőgép nyomára bukkanni. Mint arról korábban blogunkban beszámoltunk, a Nantes-tól Cardiffba igazoló fiatal támadó repülője hétfőn este tűnt el a radarok elöl és azóta sem sikerült semmilyen információt felderíteni, hogy vajon mi is történhetett Salával és a gép többi utasával.

Fotó: Sydney Morning Herald

Habár mind a Cardiffnál, mind a Nantes-nál, mind pedig Sala családtagjai arra kérnek mindenkit, hogy ne adják fel a keresését és nagyon bíznak abban, hogy az argentin támadó még életben van, a szakértők szerint erre az esély nagyon-nagyon kevés, hiszen ha kényszerleszállást is kellett végrehajtania a gépnek, akkor sem valószínű, hogy a vízben még életben lehet bárki.

Nemrég pedig egy igen sokkoló részlet látott napvilágot, Sala ugyanis már a repülőgépről üzent édesapjának és egy barátjának, hogy nagyon rossz előérzete van, a gép ugyanis nem tűnik biztonságosnak.

"Itt vagyok a repülőn, de olyan az egész, mint amely bármelyik pillanatban széteshet. Ha nem hallotok felőlem semmit másfél órán belül, küldjetek valakit, hogy keressen meg. Kezdek nagyon félni..." - állt Sala üzenetében.

Egy szakértő szerint az esetleges balesetet vélhetően a megfagyott szárnyak okozhatták, illetve az, hogy a pilóta túl magasan repült a gépével. Véleménye szerint egyébként a repülő egy darabban landolt, máskülönben már biztosan találtak volna letört darabokat arról.

Sala korábbi csapata, a Nantes január 27-én lépett volna pályára a Francia Kupában az Entente SSG ellen, ám a mérkőzést elhalasztották. A Kanárik hétvégi, Saint-Etienne elleni találkozója is kétségessé vált, a Cardiff City esetében azonban vélhetően nem lesz halasztás az igencsak szoros naptár miatt.

A Premier League 18. helyén álló Cardiff City legközelebb kedden este lép pályára az Emirates-ben.