Championship

Walesbe látogatunk a profitért - tipp a nap angol rangadójára!

  • varin

A Cardiff és a Sheffield Wednesday találkozóján mi inkább a Baglyok sikerébe fektetnénk.

A válogatott szünetet követően visszatér a topfutball Európába, az angliai hétvégét pedig Wales fővárosban kezdjük el. A Cardiff-Sheffield Wednesday találkozó esélyese a hazai csapat, de a valóságban azért jobban hajlunk a vendégek pontszerzése felé.

{"headTitle":"Cardiff-Sheffield","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-18 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Cardiff","odds":"2.21","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Sheffield Wednesday","odds":"3.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}

A Baglyok védelme ugyanis kiválóan teljesít, náluk kevesebb gólt már csak a Leeds United kapott, igaz, a 16 szerzett találat 11 meccsen nem egy lenyűgöző statisztika. Garry Monk csapata ráadásul nem csak a Hillsboroughban teljesít jól, szeptemberben például mindkét idegenbeli bajnokijukat megnyerték, márpedig a Middlesbrough pályáján négyet rúgni azért nem akármi.

Odaát már kevésbé jó a helyzet. Ugyan a feleket csak 3 pont választja el egymástól, miként a City is csak hat egységre van az automatikus feljutást jelentő 2. helytől, de az idei teljesítmény mégsem az igazi. Ennek elsősorban az utóbbi hetekben játszott rengeteg remi az oka, máskülönben a csapat hazai pályán szenzációsan jól szerepel. Mendez-Laingék mérlege a városi stadionban 4-1-0, ami még akkor is megsüvegelendő, hogy ha a legyőzött csapatok a 9., 18., 20. és 21. helyezettjei a ligának.

Hiányzók terén egyik csapat sem áll vészesen rosszul, a Cardiffnál a középpályán kell pótolni Joe Rallst (9/2), míg a vendégeknél Massimo Luongo (6/1) és Tom Lees (5/0) bajlódik sérüléssel, de ők egytől-egyig pótolhatóak. Sol Bamba persze komoly érvágás, de ő idén még egy percet sem játszott.

Mindenképpen szoros 90 percre számítunk, és nem csak azért, mert a felek utolsó négy meccse összesen öt gólt hozott. Egyrészt a Sheffield Wednesday védelme kiválóan teljesít, idegenben 1-es kapott gólátlaggal dolgoznak, másrészt a Cardiff otthon öt meccsen csak három gólt kapott.

A Sheffield számára a döntetlen nem lenne igazán rossz eredmény, hiszen a Cardiffot jelenleg nevek alapján még lehet erősebb csapatnak nevezni. Véleményünk szerint ez egy óvatosabb 90 perc lesz, megállnak a felek 1-2 gólnál, aminek eloszlása már nem kiolvasható a varázsgömbünkből... Az under viszont value fogadás itt.

{"headTitle":"Cardiff-Sheffield","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-18 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2,5 gól alatt","odds":"1.82","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}
[3065978] 2019-10-18 20:45:00 Cardiff City - Sheffield Wednesdayx;