Sportfogadás

Ilyen biztos lenne a franciák amszterdami veresége?

Az odds nem túl magas, ám való igaz, hogy az Ajax mellett számtalan érv szól.

Igen hektikus első mérkőzésre került sor a Nice és az Ajax között a múlt héten. Noha a franciák szereztek vezetést, a hollandok uralták végig a találkozót, ám a 93. percben mégis a hazaiak kezében volt a győzelem. Az 1-1-es végeredményt követően az amszterdamiak hazai pályán simán behúzhatják a továbbjutást.

   
Ajax Döntetlen Nice
1.60 3.60 4.65

Úgy tűnik, a magyar fogadók is ebben a szellemben teszik tétjeiket a mérkőzésre, hiszen a Tippmixpro játékosainak túlnyomó többsége, 77% bökött 1.60-as oddsért a tavalyi Európa Liga-döntősre. A tipp mellet persze rögtön három érvet is fel lehet hozni, egyrészt a franciák kuparutinja még a fiatal Ajax-játékosok szintjén sincs, másrészt Mario Balotelli kihagyja a hollandiai találkozót, harmadrészt az Ajax az utolsó hét európai kupameccsét mind megnyerte. A tavalyi EL-menetelés során ráadásul csak három gólt kaptak hazai pályán, közben viszont olyan csapatokat győztek le, mint a Celta Vigo, a Schalke vagy a Lyon.

Fotó: Tippmixpro

Mindezen tényezőket figyelembe véve nem nehéz látni, hogy az ezerfejű miért tippelt ilyen egyoldalúan a legérdekesebbnek látszó BL-selejtezőre. A fogadók ráadásul jó formában is vannak a nap tippjét illetően, így semmi okunk sincs megcáfolni az Ajax győzelmét.

[2567322] 2017-08-02 20:45:00 Ajax - Nicex;