Átigazolás

Balotelli visszatérhet Angliába

Nyáron lejár Super Mario nizzai szerződése, így ingyen vihetik el őt Franciaországból.

Fotó: Archív

Továbbra is remek szezonja van Mario Balotellinek Nizzában, a 29 meccsen szerzett 21 gól jelzi, még mindig a világ legjobb csatárai közé tartozik. A válogatottsággal ismételten szóba hozott Super Mario szerződése azonban nyáron lejár, így ingyen válthat majd klubot. A cél Anglia vagy Olaszország.

"Mario készen áll a visszatérésre. Folyamatosan bizonyítja, hogy mennyire top formában van, szerintem jelenleg is a világ 10 legjobb csatára közé sorolhatjuk, de Olaszországban mindenképpen az első. Nagyon sok klub érdeklődik iránta Angliából és Olaszországból is, így folyamatosak a tárgyalások. Beszéltem már a Juventusszal, a Romával, a Napolival és az Interrel is, egyedül a Milannal nem, mert Mirabellivel nem értjük meg egymást. Izgalmas nyár elé nézünk" - nyilatkozta Balo ügynöke, Mino Raiola.

A játékos ügynöke kiemelte továbbá azt is, hogy Balotellit a nyáron ingyen szerezhetik meg az érdeklődők, ami tekintve formáját, hatalmas üzletnek tűnik.

Úgy tűnik tehát, hogy Balónak sikerült az újjászületés a kellemetlen liverpooli kalandot követően,

hiszen pályafutása legjobb statisztikájával (57/38) bír a francia csapatnál, és Luigi di Biagio a márciusi két válogatott találkozón is számításba veheti a 27 éves játékost.

Kérdés azonban, hogy egy újabb klubváltás és az új környezet miként hat majd a labilis lelkiállapotú Balotellire.