Tipp

501-szeres pénzzel kecsegtet varin tippje a Logibeten

A PSG-re necces rangadó vár Nizzában, a mérkőzést pedig varin durva tippekkel tenné még pikánsabbá.

Parázs kis meccset rendeznek pénteken este a Ligue 1-ben, az ismét csak tartalékos PSG az idén várakozásokon felül szereplő Nice vendége lesz. A párizsiak dolga nehéznek ígérkezik, varin, a Logibet vezető tippmestere pedig igyekszik meglovagolni a várhatóan feszült 90 percet egy brutálisnak tűnő tippel.

Ezt a tippet még Mbappé is pakolja!

Thomas Tuchel csapata ismét több sztárt nélkülözve, Neymar és Bernat nélkül, illetve egy nem teljesen egészséges Mbappéval és Cavanival próbál szerencsét Patrick Vieira fiai ellen. A Nice viszont ebben a szezonban egy másik arcát mutatja, mint tavaly, hiszen most nem a jó védelmével tűnik ki a csapat, hanem azzal, hogy 9 meccsen már 12 rúgott gólnál tartanak, otthon pedig négy meccsen hét egységet is szereztek.

A szakértők is szenvedős meccset várnak a topfavorit fővárosi gárdától, amelynek lehet néhány hazai gól is az eredménye. A gólszerzős piacon nézett körül például a Logibet mastere, varin is, aki vár nizzai találatokat.

Ismerhetjük jól varint, szeret pokoli oddsokkal dobálózni (nemrég volt egy 101x-es szorzó, amit telibe trafált), ám olyanra még korábban nem volt példa, hogy egy 501-szeres szorzót ajánlott ki egy meccsre - egészen mostanáig. Annyit elárulhatunk, hogy az 501-es szám egy játékos mesterhármasa mellett van, ám az információk alapján bőségesen van érték az egy gólban is.

Ha érdekel varin őrült ötlete, nézd meg tippjét a Logibeten és iratkozz fel a többi tippmesterre is, mindössze havi 15€-ért*.

*: 6 hónapos előfizetés esetén