Európa Liga

Nehéz ellenállni a Lazio magas szorzójának?

A K csoport két 100 százalékos csapatának rangadóján a fogadók inkább a Lazióban bíznak. Vajon jogos ez a nagy bizalom?

Immobile a Lazio vezére a szezonban, az EL-ben két gólnál jár

Az Európa Liga csoportkörének 3. fordulójának egyik legizgalmasabb találkozója kerekedhet ki a Nice és a Lazio randevújából. A franciák és az olaszok is megnyerték az eddigi két meccsüket a főtáblán, így 6-6 ponttal vezetik a csoportot a Vitesse és a Waregem előtt. A továbbjutás kérdése tulajdonképpen már el is dőlt, ugyanakkor a csoportelsőségért még mehet a harc a két együttes között.

1x2    
Nice Döntetlen Lazio
2.45 3.20 2.75

A fogadóirodáknál a nizzai csapat számít valamivel esélyesebbnek a győzelemre, de a számokból azért látható, hogy meglehetősen háromesélyes találkozóról beszélünk. A magyar fogadók többsége ehhez képest simán behúzta a Lazio győzelmét, ami annyiból mindenképp meglepő, hogy papíron a római gárda az esélytelenebb.

tippmixpro.hu

A formák alapján nem vitás, hogy a Lazio topon van, hiszen utolsó 10 tétmeccséből nyolcat is behúzott, utoljára pedig szeptember 20-án szenvedett vereséget.

A rómaiak iránti bizalmat növelhette a Juventus ellen aratott siker is, valamint az a tény, hogy a Lazio az idény összes idegenbeli meccsét megnyerte!

A Nice ezzel szemben két zakóval a zsebében érkezett meg ehhez a meccshez, a Marseille és a Montpellier ellen két fontos rangadót buktak el Balotelliék, akik viszont az EL-ben javítanának.

 

  • A Nice az utolsó három meccsét megnyerte az EL-ben - Hazai@2.45
     
  • A Lazio utolsó 13 EL-meccsén 12-szer elkerülte a vereséget - X2@1.48
     
  • A Nice utolsó három EL-meccse mind over lett - 2,5 gól fölé@1.60

 

[2621579] 2017-10-19 19:00:00 Nice - Laziox;