Sportfogadás

10-ből hatan ezt az 1.95-ös szorzót favorizálják

Kedden este a Francia Ligakupában a Nice a Monacót fogadja. A magyar fogadók döntő többsége a kettesre teszi a pénzét.

A legjobb négy közé jutás a tét a Francia Ligakupában, ahol kedden este a bajnokság két élcsapata, a Nice és a Monaco feszül egymásnak. A bajnokságban a Monaco a 2., a Nice a 6. helyen áll, a két csapat között pedig jelenleg 14 pont a különbség a hercegségbeliek javára.

Falcaónak eddig nagyon ment a Ligakupában / archív

A Ligue 1 küzdelmei majd csak hétvégén indulnak újra, ám a csapatok lábában már van idei tétmeccs, hiszen hétvégén a kupában rendeztek fordulót. A Nice 1-0-ra kikapott a Toulouse-tól és kiesett, míg a Monaco 5-2-re nyert a harmadosztályú Moulins-Yzeure csapata ellen.

1x2    
Nice Döntetlen Monaco
3.35 3.35 1.95

A fogadóirodák szerint a kedd esti meccs esélyese a Monaco, amelynek sikerére közel kétszeres szorzót fizetnek, míg a nizzaiak sikere már pénzünk több mint háromszorosát érné.

A továbbjutás itt egy meccsen dől el, így döntetlen esetén hosszabbítás, majd büntetők következnének.

 

tippmixpo.hu

A Tippmixpro statisztikái szerint a magyar fogadók inkább Falcaóékat favorizálják, az 1X2 piacokra beérkezett tétek 57 százaléka a kettes kimenetelre, 28 a döntetlenre, 15 pedig a hazaira helyezkedett el.

Azt mindkét vezetőedző elmondta, hogy a továbbjutás a cél, így a lehetőségekhez képest erős kezdőcsapatokra és motivált együttesekre lehet számítani.

Hogy végül igaza lesz-e a többségnek, az néhány óra múlva kiderül.

[2682062] 2018-01-09 21:00:00 Nice - Monacox;