Ökölvívás

Mayweatherék még a Super Bowlnál is nagyobbat üthetnek

A fogadóirodák nagyon-nagyon szorítanak majd Mayweathernek McGregor ellen.

Fotó: Total Damage

Ahogy közeledik az illusztris augusztus 27-i dátum és összecsap egymással Floyd Mayweather és Conor McGregor, úgy növekszik egyre nagyobbra a két harcos körül lévő hype. A dolog sportfogadás-aspektusát már mi is megvizsgáltuk korábban, arra azonban nem számítottunk, hogy ekkorára nőhet a fogadók érdeklődése a látszólag lefutott küzdelemmel kapcsolatban.

Az Egyesült Államokban a februári Atlanta-New England döntőre az amerikaiak mintegy 4,7 milliárd dollár értékben tettek fel fogadásokat.

Mint arról Kevin Bradley, az egyik amerikai bukméker szóvivője a Yahoo Sportsnak beszámolt, a harc még az év legnépszerűbb eseményét, a Super Bowlt is lepipálhatja.

"Tudtuk, hogy sokakat érdekel majd ez az összecsapás, még arra is fogadtak páran, hogy a Super Bowl számait is túlszárnyalja, mostanra azonban már biztosak vagyunk benne, hogy így is lesz. A folyamatos trash talkolás és a promóciós utak mind-mind növelik a fogadási kedvet, és hogy őszinték legyünk, fogalmunk sincs, hol lesz a csúcs.

A szakember őszintén beszélt arról is, hogy ők melyik harcos győzelme esetén kaszálhatnak nagyobbat.

"Egy dolog azonban biztos, nekünk nagyon-nagyon kell Mayweather győzelme. Ha McGregor beváltja ígéretét a korai KO-t illetően, az katasztrófával érne fel számunkra, így a bukmékerek vélhetően egy emberként szorítanak majd a veterán harcosnak" - nyilatkozta Bradley.

Az oddsok az elmúlt napokban nem változtak igazán, McGregor 9-szeres szorzóval nyitott, de már jó ideje 5 körül mozog az ír UFC-s száma, míg Floydra 1.16 jelenleg a szorzó. Az összecsapásra a  egyelőre nem kínál oddsot.