Ökölvívás

Már az első ütés előtt nyert, aki Mayweatherre fogadott

A gigászi összecsapástól még napok választanak el bennünket, ám az egyik ír bukméker lezárta a kérdést.

Augusztus 26-án, Las Vegasban csap össze a veretlen ökölvívó, Floyd Mayweather és az UFC pehelysúlyú bajnoka, Conor McGregor, amely minden idők egyik legbizarrabb meccsének tűnik. Noha az esélyek egyértelműek, hiszen az amerikaira csupán 1.25-szörös szorzón fogadhatunk, McGregor nagyon fogadkozik, hogy elkeni az ökölvívó száját. A fogadóirodák azonban látszólag nem hisznek benne.

   
Mayweather Döntetlen McGregor
1.25 28.00 3.40

Az egyik ír bukméker ugyanis olyannyira nem bízik honfitársukban, hogy egy remekül irányzott marketingfogással már ki is fizették azon fogadások nyereményét, amely Mayweather győzelmére folyt be az elmúlt időszakban. A buki a szlogenjével döngöli még mélyebbre McGregort.

"Kifizetünk minden nyereményt, mert ahogy láttuk, csak az egyikük ökölvívó" - áll a kiáltványban. A ketrecharcos természetesen igencsak tiszteletlennek és udvariatlannak nevezte a gesztust, kiemelve, hogy szeretné már két menetben elrendezni a csatát.

Fotó: Twitter

A remek reklámfogásba azonban egy kis hiba is csúszott, hiszen az "Always bet on black", vagyis "Mindig fogadj a feketére" jelmondat hallatán többen rasszizmust kiáltottak, ám mint azt az iroda szóvivője elmondta, Wesley Snipesra és az 57-es utas című film egyik kultikus mondatára utaltak csupán.

A sportfogadók többsége egyébként Conor McGregorra tette fel eddig a pénzét, ám az igazán nagy pénzek eddig Mayweather sikerére folytak be. Hogy mennyire abszurdak is a szorzók a történelemkönyvekbe illő csatával kapcsolatban, arról itt olvashattok bővebben.