Bulvár

Váratlan helyről jöhet a Newcastle "megmentője"

Az amerikai multimilliárdos bokszlegenda, Floyd Mayweather továbbra is érdeklődik a nagy múltú PL-csapat iránt.

A futballvilág egyik legmenőbb klubtulajdonosa lenne, az biztos. Fotó:Instagram

Floyd Mayweather Angliában tartózkodott a napokban, ennek apropóján pedig ismét előjött egy kérdés, amely már régóta foglalkoztatja az embereket. A 42 éves szupersztár ugyanis az O2 Arenában adott interjújában nem először célzott rá, hogy akár megvenné a Newcastle United csapatát. 

Az elképesztő vagyonnal rendelkező sportoló veretlenül fejezte be pályafutását (50–0–0, 27 KO/TKO), ám tavaly év végén bejelentette, hogy 2020-ban visszatér. Ezzel együtt már az üzleti élet felé kacsintgat, és ismét megerősítette, hogy érdekli a Newcastle United.

A Newcastle labdarúgócsapata elképesztő, csodálatos alakulat. Ha az emberek azt akarják, hogy megvásároljam a csapatot, csak szóljanak!

- ecsetelte sajátos stílusában a The Money Team vezére, aki egyes számítások szerint nagyjából 500.000 dollárt vágott zsebre minden egyes ütéséért az előző évtizedben.

Persze konkrétumokról még nincs szó, ez egyelőre csak találgatás, de az tény, hogy a bokszoló már többször is célzott rá, hogy szeretne PL-csapat tulajdonos lenni. A Szarkáknál pedig időszerű lenne  a váltás, hiszen a szurkolók enyhén szólva sem szívlelik a klubot 2007 óta birtokló Mike Ashley-t.

A Newcastle amúgy mostanság nem nagyon tud elmozdulni a Premier League középmezőnyéből, de a csapat legalább áll az FA-kupában, ahol a negyeddöntőben a Manchester City vár majd rá. A sorozatban az ő sikerük lenne a legnagyobb meglepetés az irodák szerint, Guardiola fiai pedig a favoritok.

 

>>>Hatalmas oddsok a pályán! Regisztrálok a TippmixPro-ra a magasabb szorzókért!<<<