Ökölvívás

Egyre jobban bíznak a fogadók McGregorban Mayweather ellen

Őrültségekre is fogadhatunk az augusztus 26-ai csata előtt. A favorit még mindig Floyd Mayweather.

A tervezettnél néhány hónappal később, augusztus 26-án találkozik egymással a bokszlegenda, Floyd Mayweather és a UFC bajnoka, Conor McGregor. A viadal - noha előre lefutottnak tűnik - tartogat bőségesen érdekességet, így a fogadóirodák is nagyon készülnek a bunyóra.

Azt illetően nincs kétség, hogy Floyd a favorit, bár a korábbi 1.05-ös szorzója 1.10-re nőtt, amely azt mutatja, hogy a fogadók azért bíznak az ír harcművészben, de azért az esélye még így is elenyésző. 71 nappal a viadal előtt 9.5-re adják a menetek számára a határt, míg a kimenetel favorit opciója (1.83) az, hogy Mayweather KO-val, TKO-val vagy diszkvalifikációval nyer. Ha Mayweatherre egyszer is rá kell számolni, pénzünk ötszörösét nyerhetjük vissza, míg McGregornál csak 1.57 az odds.

Ami a "nyalánkságokat" illeti, a bukik repertoárja még aligha teljes, mindenesetre az egyik brit irodánál máris megtehetjük tétjeinket például arra, hogy McGregor rúg majd legalább egyszer a harc közben (13.00), hogy kizárják valamiért az MMA-st (11.00), illetve akár arra is, hogy a bíró is kap majd legalább egy pofont a nagy csatában (101.00).