Bulvár

Mayweather kiszimatolta a tutit és nagyot kaszált

Floyd Mayweather nem először robbant bankot merész fogadásaival, a profi boksz egyik legnagyobb alakja az NBA főcsoportdöntőjének hatodik meccsén kaszált nagyot.

Mint ismert, a Golden State Warriors az NBA Nyugati főcsoportjának döntőjében 3-1-es hátrányba került a Kevint Durrant vezette Oklahoma City Thunderrel szemben, ám végül történelmi tettet végre hajtva megfordította az állást, és 4-3-as összesítéssel bejutott a nagydöntőbe. 

A fordulópont a párharc hatodik mérkőzésén jött el, amikor a Warriors Oklahomában tudott nyerni 108-101-re és így kiharcolta a mindent eldöntő 7. mérkőzést. Azon a találkozón a bukik a Thundert hozták ki favoritnak, és pont ez volt az, amit Floyd Mayweather meglovagolt: a veretlen világbajnok öklöző ugyanis a Warriorsra fogadott és természetesen nyert. Mayweather 170 ezer dollárt - mintegy 50 millió forintot - pakolt fel Curryék győzelmére, és mivel a Golden State meg is nyerte a meccset, így 391 ezer dollárt kasszírozott. 

Nem ez az első eset, amikor Mayweather nagy nyereményeivel dicsekszik, mivel nagy rajongója az amerikai futballnak, rendszeresen kockáztat az NFL-mérkőzéseivel is.