Ökölvívás

Jöhet a Mayweather-Pacquiao visszavágó?

  • varin

Habár Mayweather jelenleg nem aktív ökölvívó, jó esély van egy utolsó nagy showműsorra a két legenda között.

2015. május 2-a legendás dátum volt a profi ökölvívás történetében, ekkor győzte le ugyanis Floyd Mayweather Manny Pacquiaót. Azóta már mindkét harcos visszavonult, ám a Fülöp-szigeteki nem sokáig élvezte nyugdíjas napjait, a hétvégén már ismét a kötelek közé lépett. A Jessie Vargas elleni találkozót Floyd Mayweather is a helyszínen tekintette meg, így nem csoda, hogy ismét szárnyra keltek a visszavágó pletykái.

Erre elsősorban Bob Arum promoter szavaiból következtethetünk, aki úgy nyilatkozott, több, mint 75% esélyt lát arra, hogy összecsap egymással a két ökölvívó.

"Igen, én hívtam meg, hogy nézze meg a mérkőzésünket. Arról nem tudok egyelőre nyilatkozni, hogy újra megmérkőzünk-e egymással. Meglátjuk!" - mondta Pacman az újságíróknak a könnyed győzelme után.

Ami biztos: egyik sportoló sem utálja a pénzt, így egy zsíros szerződés esetén viszonylag jó esély van rá, hogy újra szembenézzek egymással. Emlékeztetőül, Mayweather és Pacman együtt körülbelül 300 millió dollárt tett zsebre a mérkőzésért.