Ökölvívás

Negyvenszeres pénzt ér McGregor ígérete

  • varin

Mayweather a pénzével, McGregor pedig a hülye szabályokkal jött a trash talk első felvonásán.

Szerda este megkezdődött a Floyd Mayweather-Conor McGregor harc szócsatája, a promóciós körút első állomásán, Los Angelesben estek egymásnak a felek - no természetesen csak verbálisan. A cicaharcban a UFC-bajnok és az ökölvívócsászár sem kímélte a másikat, válogatott módon folytatták az ilyenkor szokásos trash talkot.

"Egy rohadt melegítőben jött ide, már egy öltönyt sem engedhet meg magának. Megszívta, nem tudok mást mondani. Ezek a parányi kezei, a kis feje, a pálcika lábai – négy meneten belül kiütöm, jól jegyezzék meg.

Mit mondhatnék? Fiatal, magabiztos, boldog ember vagyok, aki keményen megdolgozott ezért a lehetőségért. Rohadt sok melóm van benne. Szóval a meccsnek négy meneten belül vége lesz" - adott közepesen értékesnek tűnő tippet a fogadóknak az ír.

Fotó: thesun.co.uk

McGregor úgy vélte, Mayweather korábbi ellenfelei féltek tőle a sok hülye szabály miatt, ám ő még úgy sem retten meg, hogy számára kedvezőtlen feltételek mellett, kesztyűkkel kell majd küzdenie és ha igazi bunyó lenne, Mayweather egy meneten belül padlót fogna.

A 40 éves amerikai persze a maga egyszerű módján válaszolt a zrikákra. "Nem véletlen, hogy Floyd Mayweather neve az első. És ez a f...kalap is ezért vállalta, hogy bokszolni fog. McGregor teljesen megfelel egy 7, esetleg 8 számjegyű bunyósnak, de könyörgöm, én 9 számjegyűeket kaszálok. Az utolsó meccsén 3 milliót szedett össze ez a szerencsétlen, nekem kb. az edzőtáborom kerül ennyibe. És igen, tudják mit? Beismerem, hogy egy öregedő fickó vagyok. Nem vagyok már ugyanaz, aki 20 éve, vagy 10, vagy 5 éve. Sőt, azt sem tudom már nyújtani, amit két évvel ezelőtt. De még így is sok leszek neked! Arról biztosítalak, hogy vagy a pofádon, vagy a hátadon fogod végezni" - tudatosította McGregobban a mérkőzés végkimenetelét Floyd.

Arcoskodásból tehát nem lesz hiány, már csak az a kérdés, hogy melyik bajnok nyeri kettejük csatáját. Ha hihetünk McGregornak és valóban kiüti ellenfelét, 11-szeres pénzt kaszálhatunk, míg ha mondjuk erre az ír által emlegetett negyedik menetben kerül sor, 41-szeres pénzt nyerhetnénk. Augusztus 26-án kiderül, kinek járt csak a szája és melyik bunyós van tényleg kőből.

A     egyelőre nem kínál szorzót az összecsapásra, ám amint ez megváltozik, tudatjuk olvasóinkkal!