Küzdősportok

Mayweather újabb UFC-sztárt verne péppé

A Khabib elleni meccs egyre reálisabbnak tűnik, de persze itt már minden a pénzről szól.

Amerikai híresztelések alapján Floyd Mayweather ringbe szállna a McGregort legyőző UFC-bajnok Khabib Nurmagomedovval és ebben az orosz is partner lehet. A 41 éves bokszoló 2017-ben Conor McGregort verte meg a sokak által kritizált sztármeccsen és általa 50-re növelte veretlenségi szériáját.

Mayweather rekordgázsiért szállhat ringbe, ha összejön a bunyó. Fotó: SB Nation

Az már egyezik a két sportolóban, hogy mindketten legyőzték a hipszter ír harcost - Khabib pár hete a negyedik menetben gyűrte le McGregort az MMA történetének egyik legjobban várt meccsén. Az orosz győzelme után óriás óriási balhé tört ki az oktagon körül, ami miatt megromlott Khabib viszonya az UFC vezetőségével és ez is a sztárpárosítás létrejövetelének esélyeit növeli. Ami a medvékkel való gyakorláson nevelkedett ruszki esélyeit azonban jelentősen rontaná, hogy Mayweather természetesen színtiszta bokszmeccsen lenne hajlandó ringbe szállni.

A bukik nem sokat haboztak és a potenciális bunyóra az alábbi oddsokat állapították meg: Mayweather nyer 1.05, Khabib nyer 10.00!

Floyd persze rá jellemző módon már előre a pénzt számolgatja és állítja többet kapna, mint tavaly az ír fenegyerek ellen. A TMZ-nek adott interjúban az alábbiakat mondta.

A saját főnököm vagyok, nem tudom, hogy Khabib oldaláról mi a helyzet, de felőlem csinálhatjuk. Az orosz ellen akár 100 millió dollárral többet is kaphatok, mint McGregor ellen.

Hamarosan tehát fény derül rá, hogy csak a száját jártatja-e a legendás bokszoló, aki úgy tűnik korainak érzi a visszavonulást. Anno a McGregor elleni összecsapás is abszurdnak és lehetetlennek tűnt, de mégis tető alá hozták, így kizárni semmiképpen nem lehet, hogy megtörténik. 

Szerintetek lenne esélye Khabibnak?