Sportfogadás

Íme, az év első tenisz-kombija

A hét elején elrajtolt a 2016-os teniszidény, mi pedig nem ülünk a babérjainkon, összeállítottuk az első szelvényünket.

Viktorija Azarenka-Roberta Vinci
Tipp: Azarenka
Odds: 1.22 @ TippmixPro

Az egykori világelső Viktorija Azarenka számára az óceániai szezon az év egyik legfontosabb része, imádja ezeket a tornákat, a szívéhez pedig az Australian Open áll a legközelebb, oda mindig nagy formában szeretne érkezni, így már a felvezető versenyeken is maximumon pörög. Brisbane-ben korábban már háromszor járt a legjobb négy között, 2009-ben a trófeát is megkaparintotta, és idén is ez a célja. Egyelőre jó úton halad, a két kötelező győzelmet nagy magabiztossággal hozta le. A legjobb nyolc között a tavalyi US Open-döntős Roberta Vinci már kicsivel nagyobb falatnak ígérkezik, ráadásul az olasz hölgy sincs rossz formában, de "Vika" pontosan tudja, hogy mit kell játszani ellene. Vinci nyesegetős stílusa a fehérorosz ellen a korábbi években sem működött hatékonyan, várakozásaink szerint Azarenka most is megtalálja az ellenszert.

Aljaz Bedene-Luca Vanni
Tipp: Bedene
Odds: 1.35 @ TippmixPro

Ritka az, hogy valakinek éppen a chennai-i torna legyen a kedvence, de a szlovén születésű, ám brit színekben versenyző Aljaz Bedene esetében ez a helyzet. A 26 éves játékos az elmúlt három éveben egy elődöntőt, negyeddöntőt és egy döntőt tud felmutatni ezen a helyszínen, sehol máshol nem ilyen eredményes. Most is jól kezdte a tornát, hiszen Vasek Pospisil személyében egy kiemeltet búcsúztatott az első körben. Hatalmas önbizalommal játszik ezen a versenyen, nem okozhat gondot számára a Challenger-szinteken vigéckedő Luca Vanni sem. Az olasz játékos tavaly élete menetelését produkálta Sao Paulóban, ám óriási lökést ez sem adott a karrierjének. Az ATP-szint továbbra is túl erős számára, no meg az sem mellékes, hogy inkább a salakot preferálja. 

Hingis/Mirza-Klepac/Kudrjavceva
Tipp: Hingis/Mirza
Odds: 1.10 @ TippmixPro

A világelső Martina Hingis és Sanir Mirza letarolta az előző szezont, különösen a második felét, amikor is minden fontos tornát megnyertek, ráadásul tették ezt igen komoly fölénnyel. Az idei évben is ők lehetnek a legjobbak és már a brisbane-i rajtot is komolyan veszik. Nem kérdés, hogyha ebben a formában játszanak, akkor az Andreja Klepac, Alla Kudrjavceva duó sem állhatja útjukat. Mindketten ügyes párosjátékosok, de ahhoz kevesek, hogy Hingiséket elkapják.

Tenisz kombinált szelvény - a     szorzói alapján
Kezdés Mérkőzés Tipp Odds
Csütörtök, 8:00 Aljaz Bedene-Luca Vanni Bedene 1.35 @ TippmixPro
Csütörtök, 10:00 Viktorija Azarenka-Roberta Vinci Azarenka 1.22 @ TippmixPro
Vasárnap, 1:00 Hingis/Mirza-Klepac/Kudrjavceva Hingis/Mirza 1.10 @ TippmixPro
Össz odds: 1.81
További tenisz-tippekért látogass el a LOGIBET.COM-ra!