Átigazolás

Versengenek a spanyolok a Fradi védőjéért

Hamarosan pont kerülhet a bosnyák válogatottal a brazíliai világbajnokságon szereplő Muhamed Besic átigazolási ügyének a végére, a Ferencváros játékosa nyugat-európai sztárklubok ajánlatai közül válogathat.

Besic szinte biztosan elhagyja a Ferencvárost / AFP

Arsenal, Cardiff City, Anderlecht, Liverpool, Fenerbahce, Valencia, Mönhengladbach - néhány csapat, amellyel az elmúlt napokban szóba hozta a sajtó a ferencvárosi Muhamed Besicet. A 21 éves bosnyák válogatott játékos a világbajnokság előtt pár héttel került csak be Safet Susic keretébe, de a csoportmeccsek első két fordulójában egyaránt kezdőként jutott szóhoz. Az argentinok ellen mutatott játékára a fél világ felfigyelt, angol és német lapok is elemezték a teljesítményét, majd ezt követően természetesen megindultak a találgatások Besic következő klubját illetően.

Azt a Ferencvárosnál nem titkolják, hogy bár Besic játékára hatalmas szüksége lenne a csapatnak, megfelelő ajánlat esetén minden további nélkül hajlandóak elengedni a bosnyákot. Ez a megfelelő ajánlat legalább 2-3 millió euró körül mozog.

vb-2014

Még nem késő beszállni a hatharom.com nagyszabású ingyenes tippjátékába, ahol 750 ezer forint összértékű nyeremény kerül szétosztásra! Minimum 20 meccsre kell tippelned ahhoz, hogy esélyed legyen a nyereményekre, vagyis még mindig érdemes elkezdeni játszani! A részletekért kattints a vb-tippjáték leírására!

A bosnyák internetes portálok naponta szállítják a lehetséges kérők neveit, csütörtökön az Arsenal érdeklődéséről is lehetett olvasni, mivel Arséne Wenger a folyton sérüléssel bajlódó Aaron Ramsey és Abou Diaby mögé-mellé szeretné még egy védekező középpályást. A sportsport.ba pénteken viszont már arról írt, hogy a spanyol élvonalban szereplő Celta Vigo lehet a befutó, miután az andalúzok hajlandóak kifizetni a Fradi által kért összeget. A portál megjegyzi, hogy a vb-n nyújtott produkciója láttán Besic kapós lett a piacon, Luis Enrique távozása után a spanyol gárdát átvevő Migual Torrecilla pedig kifejezett szeretné, ha a fiatal bosnyák hozzájuk kerülne.

A honi sajtóban viszont egy másik spanyol csapat, történetesen a Valencia neve röppent fel, állítólag Besic ügynöke már megegyezett a Denevérekkel, így a labda most a Ferencváros térfelén pattog. A Valenciánál a napokban lehet tulajdonosváltás, az új vezetés pedig 60 millió eurót ígért be az átigazolásokra, így Besic ára nem jelenthetne gondot a spanyoloknak.

Amíg menedzsere tárgyal, addig Besic a vb-re koncentrál. Az abszolút újoncnak számító bosnyák válogatott a Nigéria ellen botrányos körülmények között elveszített meccs után kiesett a csoportból, a harmadik körben így már csak a becsület és a presztízs maradt számára a tét. Szerdán este 18 órától Besicék ellenfele az az Irán lesz, amely egy győzelemmel akár még be is juthat a nyolcaddöntőbe.

142353
[1444417] 2014-06-25 18:00:00 Bosznia-Hercegovina - Iránx
[1444417] 2014-06-25 18:00:00 Bosznia-Hercegovina - Iránx;