Karrier

Besic csalódott a vb-ben, még az is lehet, hogy marad

A Ferencváros bosnyák válogatott játékosa, Muhamed Besic visszatért Budapestre, és a fradi.hu-nak beszélt a világbajnokságról, Lionel Messiről és a jövőjéről is.

A zöld-fehérek 21 éves védője védekező középpályásként szerepelt Safet Susic csapatában.1994 óta az első futballista, aki magyar NB I-es klub játékosaként utazhatott ki a világbajnokságra. A bosnyák védő ráadásul alapember volt válogatottjában, mindhárom csoportmeccset végigjátszotta, és bár Bosznia végül nem jutott be a legjobb 16 közé, rá a szakértők szerint a legkevésbé sem lehetett panasz, erről a hatharom.com elemzésében olvashattatok.

Besic elmondta, tiszteli a Ferencvárost, és a klubvezetőkkel egyetértésben hozza meg döntését jövőjéről. Meglepődnénk, ha a fiatal labdarúgó maradna az NB I-ben, hiszen neves nyugat-európai csapatok érdeklődnek iránta. A Fradinál sem titkolják, hogy bár Besic játékára hatalmas szüksége lenne a csapatnak, megfelelő ajánlat esetén elengedik a bosnyákot. A megfelelő ajánlat legalább 2-3 millió euró körül mozog.