NBA

Csapattársa le akarta beszélni Jason Kiddet a visszavonulásról

Tyson Chandler, a New York Knicks veteránja elmondása szerint megpróbálta lebeszélni Jason Kiddet a visszavonulásról, de végül nem sikerült neki.

Tyson Chandler nemcsak csapattársa volt Jason Kiddnek, de jó barátja is. A két játékos 2011-ben ért fel a csúcsra a Dallas Mavericksszel, és eltökélt szándékuk volt, hogy a New York Knicksszel is együtt érjenek révbe, de Kidd visszavonulása keresztülhúzta számításaikat.

Bár Kiddnek kifejezetten gyenge playoffja volt, Chandler szerint még legalább egy év volt Kiddben játékosként, és ezért meg is próbálta lebeszélni őt a visszavonulásról, eredménytelenül.

Tyson Chandler és Jason Kidd már nem tudták megismételni New Yorkban a 2011-es dallasi sikert - Fotó: Getty Images

"Jason és én sokat beszéltünk szezon közben a visszavonulásról és az edzősködésről. Megpróbáltam meggyőzni őt a maradásról, tényleg. Azt hittem, hogy még egy pár év van benne. Megpróbáltam elmondani neki, hogy még mindig képes a játékra, és hogy még rengeteg mérkőzés van benne" - nyilatkozta Chandler.

Jövőre már ellenfélként nézhetnek farkasszemet egymással, miután Kidd a Knicks riválisához, a Brooklyn Netshez szegődött vezetőedzőnek.