NBA

Mike Brown és a Cavs már megegyezett?

  • Barcsai Róbert

Az NBA rájátszása mellett a már áprilisban megkezdődő edzőkeringő is egyre többet foglalkoztatja az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság rajongóit. A holtszezon egyik legnagyobb szenzációját az jelentheti, ha Mike Brown visszatér Clevelandbe, ami egyes információk szerint már meg is történt, habár még nem hivatalosan.

LeBron James

Egyes információk szerint Mike Brown és a Cleveland Cavaliers már mindenben megegyezett, vagyis az ohioi együttest korábban már trenírozó edző visszatérhet "sikerei" helyszínére. Habár hivatalos közleményt még nem adtak ki a felek, a hírek szerint tényleg csak a papírmunka van hátra.

A Yahoo! mindentudó szakírója, Adrian Wojnarowski szerint Brown ötéves szerződést kap, 20 millió dollár értékben.

Érdekesség, hogy Mike Brown edzői pályafutása során 314-167-es mérleget tud felmutatni, utolsó két clevelandi évében pedig 66, illetve 60 mérkőzést nyert, azonban a LeBron James köré felépített sztárcsapatot egyszer sem tudta bajnoki címig juttatni, fináléba is csak egyszer, még a korai években.

További érdekesség, hogy LeBron Jamest korábban többször is hírbe hozták a Clevelanddel, azonban nagy kérdés, hogy vajon Brown visszatérése nem riasztja-e el a Királyt...