NBA

Szeptemberben kötik be LeBron James fejét

  • MD

Még vége sincs az idei szezonnak az NBA-ben, a Miami Heat tagjainak máris megvan az első közös programjuk az év második felére. LeBron James szeptember közepén fogja ugyanis elvenni barátnőjét, Savannah Brinsont, és az ünnepségre minden csapattárs hivatalos lesz.

LeBron James ősszel csatlakozik a boldog házasok köréhez. James, aki még tavaly év elején jegyezte el a középiskolai szerelmét, Savannah Brinsont, idén szeptember közepén fog megházasodni San Diegóban. Jamesék eljegyzési állapota a vártnál jóval hosszabb ideig húzódott el, mivel James tavaly júniusban még nagydöntőt játszott, majd utána a londoni olimpiai játékokon is szerepelt, ahol az amerikai válogatottal olimpiai aranyat nyert, a várakozásoknak megfelelően.

Jamesék a szeptember 13 és 15 közötti hétvégén fognak házasodni, ami egybe esik majd a jóm kippurral, a zsidó vallás egyik szent ünnepével. A Miami Heat vezetői között több zsidó vallású személy is van, és James már nem egy alkalommal hangoztatta, hogy mennyire hálás a csapatnak, mellyel már eddig is nagy sikereket ért el, és jelenleg is 17 meccses győzelmi szériának örvend. A nagy eseményre hivatalosak lesznek a csapattársak is, de valószínűleg más csapatokból is érkeznek majd olyanok, akik baráti viszonyt ápolnak Jamesszel.