US Open

Én vagyok a világ legjobbja - Serena Williams

Nem foglalkozik azzal, hogy csak a negyedik helyen emelték ki a US Openen. Serena Williamst nem érdekli a rangsor, szerinte ettől függetlenül is ő a női mezőny legjobb játékosa.

Sorrendben Victoria Azarenkát, Agnieszka Radwanskát és Marija Sarapovát is Serena Williams elé rangsorolták a US Openen. Ennek ellenére az amerikai hölgy biztos benne, hogy jelenleg ő világ legprímább játékosa a nők mezőnyében.

Serena Williams

"Nyilvánvalóan a legjobbnak tartom magam - mondta Williams, miután az első fordulóban 6:1, 6:1-re verte az amerikai Coco Vandeweghét. - Szerintem kevés játékos gondolja ugyanezt magáról a mezőnyben. Amúgy nem érdekel a rangsor és a kiemelés. Csak azzal foglalkozom, hogy én legyek a legjobb. Ha megnyerem a tornát és újra első leszek, akkor az teljesen rendben van."

Az Eurosport és a Hatharom.hu közös játéka!
Nyerd meg Roger Federer teniszfelszerelését!
A US Open ideje alatt minden nap közzéteszünk egy tenisz vonatkozású kvízkérdést. Neked nincs más dolgod, mint tippelni, és máris ott a lehetőség, hogy nyerj velünk.
A részletekért kattints ide!
A főnyeremény Roger Federer teniszfelszerelése (a Nike 2012-es modelljei):
Roger Federer baseball sapka,  Roger Federer tenisz póló, Roger Federer tenisz rövidnadrág, Roger Federer teniszütő (Wilson). A fődíj mellett minden nap gazdára talál egy RF emblémával ellátott baseball sapka.