Bundesliga

Sallaiék kaszálnák el a veretlen Leverkusent

  • gb1

Szinte leírni is hihetetlen, de 37 tétmeccse nem talál legyőzőre a Bayer, amely előbb-utóbb már csak botlik egyet.

A válogatott szünet előtti utolsó, azaz 26. fordulóra két meccs maradt vasárnap a Bundesligában, amelyek közül a Freiburg-Leverkusen tűnik ígéretesebbnek. Sallaiék két hete pontokat raboltak a Bayerntől, ezzel nagyban segítve a gyógyszergyáriakat, nagy kérdés, egy a rekordot rekordra halmozó Alonso-legénység ellen mire mennek majd. Az 1.50 körül fogadható "V" elég beszédes, pedig az utóbbi kilenc bajnokiból csak egyet nyert meg itt vendégként a Kusen.

Persze az erőviszonyok merőben mások idén, hiszen a Bayer csak úgy szárnyal és immár 37 tétmeccse nem talált legyőzőre!

Az Európa Ligában mondjuk a Qarabag elleni összecsapásokon rendesen rezgett a léc. Az oda, majd a visszavágón is 2-0-s hátrányt dolgoztak le Wirtzék, akik a West Hamet kapták a legjobb nyolc között. Az angolok pont Sallaiékat kaszálták el csütörtökön, pedig az első 90 percet 1-0-ra behúzta a Freiburg, de Londonban 5-0-ra igázta le a Premier League-et erősítő kalapácsos együttes.

A formák mellett tehát lélektanilag is sokkal jobb passzban lehet a Leverkusen, amelyben Alonso félhetően rotál majd a vasárnapi meccsre, így a hivatalos kezdőt érdemes lesz megvárni. Hiányzók tekintetében nincs új a nap alatt, a már labdás edzéseket végző Boniface mellett Arthur nem bevethető. A hazai oldalon az ötödik sárga miatt "kipontozódott" Eggestein van kényszerpihenőn, a sérültlistán pedig Max Rosenfelder, Daniel-Kofi Kyereh és Kenneth Schmidt foglalnak helyet.

[4222140] 2024-03-17 15:30:00 Freiburg - Bayer Leverkusenx
Tudtad? A Leverkusen a tavaszi fordulóban lejátszott kilenc bajnoki meccsen 23 pontot szerzett, továbbá az utóbbi öt idegenbeli találkozó mindegyikét behúzta!


Mire érdemes fogadni?


A Freiburgnak nem nagyon szokott menni a tabellát vezető együttesek ellen - az utóbbi 15 ilyen találkozón 12-szer kapott ki és mindössze három remit hozott össze. A Christian Streich-csapat amúgy is hullámvölgyben van, az utóbbi 11 tétmeccsből csak kettőt nyert meg rendes játékidőben. Ez zene lehet a leverkuseni füleknek, főleg, hogy a Bayer az utóbbi 9/8 bajnokin győzni tudott. Az őszi odavágót 2-1-re nyerték Wirtzék, itt is hasonló eredmény lehet kilátásban, jelenleg nem gondolnánk, hogy pont Sallaiék képesek megviccelni a hihetetlen menetelésben lévő Leverkusent.

{"headTitle":"Freiburg-Bayer Leverkusen ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-17 15:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Leverkusen 1.5 gól felett","odds":"1.57","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Leverkusen nyer + Leverkusen 1.5 gól felett","odds":"1.82","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4222140] 2024-03-17 15:30:00 Freiburg - Bayer Leverkusenx;

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

  • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
     
  • Magyar bankkártyás be- és kifizetések 🪪
     
  • Felhasználóbarát mobilapplikáció 📲
     
  • Élő stream közvetítések 📺
     
  • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
     
  • Lépj fel a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken<keresztül. 👇
     
TIPPMIXPRO REGISZTRÁCIÓ