Bundesliga

Öldöklő küzdelmet hozhat a "magyaros" összecsapás

  • gb1

Sallai Roland és Szalai Ádám pocsék formában lévő csapatai, azaz a Freiburg és a Mainz csap össze vasárnap délután.

A 8. forduló roncsderbijén a 14. Freiburg a sereghajtó Mainzot fogadja. A találkozó valószínűleg nem a színvonaláról lesz emlékezetes, hiszen mindkét együttes komoly hullámvölgyben van, de vajon a szünet segített visszatalálni a helyes útra? Nos az oddsok szerint a szezon során egy győzelemmel szerénykedő hazaiak a favoritok, de a bukik annak ellenére se merték 2.00 alá vinni a sikerüket, hogy a Mainz idén 7/6 bajnokin kikapott.

{"headTitle":"Freiburg-Mainz","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-11-22 15:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Freiburg","odds":"2.07","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.56","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Mainz","odds":"3.38","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}

Pontot is csak egyszer gyűjtöttek a 05-ösök és sokat mondó, hogy ezt az ellen a Schalke ellen tették, amely 23 Bundesliga-meccs óta nyeretlen. Persze az önbizalomnak jót tehetett, hogy végre elindult valami...A találkozóikat amúgy néha jól kezdik, de aztán elfogynak, ezt mutatja, hogy már hét pontot buktak nyerő pozícióból és hét gólt kaptak az utolsó 10 perces periódusok alatt. 

Tudtad? A Mainz kezdőcsatára, Mateta három meccsen ötöt vágott már a Freiburgnak!

A méltatlanul mellőzött Szalai Ádám továbbra is várhat idei első játékperceire a Bundesligában - a kupában már beköszönt -, hiszen a válogatott szünetben összeszedett egy kisebb sérülést. Mwene is sérülés miatt, Latza pedig eltiltás miatt nem lesz a pályán. A hazaiaknál Sallai stabil kezdő, így ezúttal is láthatjuk majd, a hiányzókat illetően Flekken és Haberer sérülés miatt, Abrashi és Chang-Hoon pedig karantén miatt nem játszhatnak.

[3399249] 2020-11-22 15:30:00 Freiburg - Mainz 05x

Christian Streich csapata sincs valami nagy formában, de az előző válogatott szünetet követő négy meccsen két pontot azért összeszedtek, a remekelő Leverkusen-Lipcse duó elleni zakók pedig az elnézhető kategóriába sorolhatók. Mindenesetre a vasárnapihoz hasonló meccseket kötelező lenne hozniuk, ha nem akarnak kiesési gondokkal küzdeni.

Tudtad? A Freiburg középpályása, Höfler szabálytalankodott eddig a legtöbbet ligában (18), őt közvetlenül Sallai követi (17)!

Az egymás elleni meccseiket nézve láthatjuk, hogy az utóbbi hat alkalommal elérte a hármat a gólszám. A Mainz idei 7/6 bajnokija is ilyen végeredménnyel zárult, főleg hogy párosával kapják általában a találatokat. A remek formában lévő Höler és az agresszív Sallai segítségével szerintünk is hazai siker lehet kilátásban, de az előzetesek alapján inkább a 2.5 gól feletti opciónak szavazunk bizalmat.

{"headTitle":"Freiburg-Mainz","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-11-22 15:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2.5 gól felett","odds":"1.64","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}
[3399249] 2020-11-22 15:30:00 Freiburg - Mainz 05x;

>>>REGISZTRÁLOK A CBET-RE ÉS KÉREM A 200 EURÓ ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<