Európa Liga

Biztonsági fogadáskészítőt raktunk össze a West Ham-Freiburgra

  • Cipolla

Ki-ki meccsre van kilátás Londonban, ahová Sallaiék egygólos előnnyel utaznak.

Nem úgy alakult a Freiburg és a West Ham nyolcaddöntőjének első felvonása, ahogy a két csapat őszi mérkőzései, így 1-0-ás előnyből várhatják a visszavágót a németek. Sallai Rolandra nagy szüksége lesz a visszavágón is a németeknek, a továbbjutás teljesen kiegyenlített ezen a párharcon.

Az első meccs nem hozott sziporkázó játékot egyik oldalon sem, végül Sallai rosszul eltalált lövése gólpasszt eredményezett. A West Ham a gólhoz legközelebb akkor járt, amikor tizenegyest ítélt meg a játékvezető az angoloknak, de a VAR végül kihívta a sporit, aki visszavonta a tizenegyest.

Az egygólos hátrány azonban nem egy ledolgozhatatlan különbség, azt pedig talán továbbra is lehet állítani, hogy a West Ham játéka a Freiburgnak nem nagyon fekszik. Azonban most a Kalapácsosoknak menni kell előre, nem játszhatják annyira a kivárós taktikájukat, mint amit igazán szeret David Moyes.

A tavalyi KL-győztes nincs nagy formában, a hétvégén a Burnley ellen az utolsó pillanatokban mentett csak pontot, de előtte az Evertont hiába tudta legyőzni, játékban ott is alulmaradt a gárda. Lényeges hiányzó nincs a csapatban, a legerősebb tizeneggyel készülhet Moyes.

[4430807] 2024-03-14 18:45:00 West Ham United - Freiburgx

A Freiburg oldalán mondhatni, hogy minden rendben van. A múlt heti EL-győzelem után a Bochum otthonából is elhozta a három pontot Christian Streich gárdája, ezzel továbbra is harcban a hetedik helyért, ami jövőre is valószínűleg nemzetközi kupaindulást érne. Sallai Roland a csapata egyik legértékesebb támadójává lépett előre, így a visszavágón is kulcsszerep hárulhat a magyar játékosra. 

Nagy változás itt sincs a hiányzókat tekintve, ugyanaz a kezdő lehet most is a németeknél, mint  egy hete.

Mire érdemes fogadni?

A két csapat közül inkább a West Ham felé húzunk, azonban hátrányból nem tudja a saját játékát játszani az angol gárda. Ennek ellenére a hazai közönséggel a hátuk mögött képesnek érezzük arra, hogy győzzön hazai pályán, sőt a továbbjutására is nagyobb esélyt látunk az angoloknak. 

Az odavágóhoz hasonlóan, egy biztonsági fogadáskészítőt hozunk a találkozóra. A három feltétel, hogy a West Ham nem kap ki, mellette legalább három lapot felmutat Marco Guida és maximum 12 sarokrúgást látunk. Hiába beszélhetünk Guida esetén egy kevés kártyás sporiról, egy várhatóan végletekig kiélezett visszavágón a három kártya biztos opciónak tűnik, hiszen akár az időhúzás, akár a reklamálás miatt is kerülhet elő kártya a bíró zsebéből. A szögletszám pedig olyan magas, hogy még egy esetleges hajrábeli egykapuzás esetén is 12 alatt maradhat két nem sok szöglettel operáló gárda. Az eddigi három idei meccsükön 7,3 és 8 szögletet hoztak össze a csapatok.

{"headTitle":"West Ham - Freiburg","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-14 18:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadáskészítő: West Ham vagy döntetlen + 2.5 büntetőlap felett + 12.5 szöglet alatt","odds":"1.88","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

>>>Regisztrálok a Tippmixpro-ra ezen a biztonságos linken keresztül <<<

 

[4430807] 2024-03-14 18:45:00 West Ham United - Freiburgx;