Sportfogadás

Megújult a Tippmixpro! - íme a véleményünk, profi fogadóként

Azonnali kifizetés, fogadáskészítő, speciális fogadási lehetőségek - megnéztük, mit tud az új Tippmixpro.

Izgatottsággal fűszerezett várakozással tekintettünk még tavaly őszén a Tippmixpro megújulásának híre elé. Bár évek óta szerettünk volna egy, a nemzetközi bukmékerekkel konkurálni képes magyar fogadóirodát, ezt sokáig hiába vártuk. Most, hogy hónapok óta használjuk a megújult Tippmixprót, már tudunk tanulságokat levonni az új funkciókról, pozitívumokról és negatívumokról. Lássuk, hova került most a minőségi palettán a Tippmixpro, képes-e felvenni a versenyt a magyar piacon igen népszerű külföldi versenytársaival?!

Október végén számolt be róla a Szerencsejáték Zrt., hogy a Tippmixpro megújult. Az új funkciók mellett a fogadási választék kibővítését említette az Szrt., a tesztünk alapján pedig ez teljes mértékben megvalósult. A közlemény alapján a fogadáskészítő mellett az azonnali kifizetés funkció (cash out) is megjelent, amely már megfelel a nemzetközi sztenderdeknek. További el nem hanyagolható újítás a még több élő stream, a nap bármely szakában.

Máger Andrea, a Szerencsejáték Zrt. elnök-vezérigazgatója kiemelte, a modernizáció hatékonyabbá tette a fogadási folyamatokat. Ezzel egyébként korábban sem volt igazán probléma, a tippmixprós fogadás mindig is viszonylag egyszerű, egyértelmű volt.

Világszínvonalú fogadóiroda! Világszínvonalú fogadóiroda?

A Tippmixpro hátterét immáron az EveryMatrix biztosítja, amely garancia nem csak a fogadási kínálat és a sportágak repertoárjára, de a különböző kényelmi funkciókat is támogatja.

 

>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<

 

Az együttműködésnek köszönhetően rendkívüli módon kiszélesedett a Tippmixpro E-sport kínálata, miként a V-sportokra is nagy hangsúly került. Ez a két, nem igazán hagyományosnak mondható "sportág" a koronavírus idején tarolta le a fogadási piacot, máig meglévő, masszív bázist szerezve magának. De a külföldi fogadóirodáknál igen népszerű "novelty" fogadások első fecskéit is láthatjuk, hiszen az idei Oscar-gálára tehetünk pénzt a magyar bukmékernél.

Örömteli újdonság, hogy a Szerencsejáték Zrt-nél nem dőltek hátra az októberi megújulást követően sem, aminek eredménye a topligák 1x2-es piacaira elérhető Szuper odds és a szinte minden nap jelentkező Oddsrakéta.

Habár egyik sem olyan funkció, amelyet még sosem láthattunk máshol, ezek olyan extrák, amelyekkel kizárólag a nemzetközi piac legjobb irodái rendelkeznek. Emellett továbbra is elérhetőek az olyan speciális kombi típusok, amelyeket a nagy oddsos kötések szerelmesei használnak előszeretettel.

A Tippmixpro élő fogadási kínálata is igen erős, negatívumként tudjuk azonban említeni az élő fogadások között az ázsiai hendikep hiányát - ezt viszont áprilisra megoldották, így immáron ez is elérhető a bukmékernél.

Mennyi is az az annyi? Lássuk a számokat!

De ha csak a külcsín szép, a tartalom pedig nem képvisel minőséget, akkor hosszútávon aligha leszünk elégedettek. Végső soron az oddsok számítanak úgyis, így próbaszerűen megvizsgáltunk néhány topligás mérkőzést, hogy valójában mekkora a Tippmixpro fogadási kínálata, illetve milyen szorzókon fogadhatunk. Egy nemzetközi és egy magyar mérkőzést hasonlítottunk össze három nagy nemzetközi iroda számaival.

A Tippmixpro és három nemzetközi iroda összehasonlítása
Lazio-Milan Tippmixpro Iroda1 Iroda2 Iroda3
Fogadási lehetőségek 718 142 361 1329
1x2-es piac marginja 2.73% 5.60% 5.20% 1.40%
Ferencváros-Kecskemét        
Fogadási lehetőségek 155 85 273 909
1x2-es piac marginja 3.53% 7.80% 6.80% 7.30%

Mint látható, a Tippmixpro mind fogadási kínálatban, mind marginban (a fogadóiroda átlagos haszna) felveszi a versenyt a legnagyobb nemzetközi szereplőkkel.

A topligás, 3% alatti margin kifejezetten üdvözítő, ezáltal nem ritkán a magyar bukinál kaphatjuk meg a legnagyobb szorzókat kedvenc külföldi csapatunk győzelmére.

 

Kattints és regisztrálj a megújult Tippmixpro-ra!

 

Ha magyar foci, akkor bizony Tippmixpro!

A Tippmixpro egyik nagy erőssége már a megújulás előtt is egyértelműen a magyar foci és a honi eseményekkel kapcsolatos piacok összessége volt. A fogadóirodák közül elsőként jelentkezik a szorzóival az itthoni pontvadászatokra, emellett outright típusú fogadásokat is kínál, amelyek máshol nem elérhetőek.

A különböző gólszerzős, szögletes és egyéb speciális piacok mellett akár az NB II-re és az NB III-ra is fogadhatunk, habár utóbbi esetében olykor alacsonyabb limiteket tapasztaltunk.

Ami viszont máshol nem elérhető, azok a teljes fordulóra vonatkozó gólszámos fogadások, illetve H2H longterm piacok.

Illetve fontos megjegyezni, a másik magyarországi fogadóiroda esetében nem fogadhatunk magyar érdekeltségű mérkőzésekre, így itthon kizárólag a Tippmixprón elérhetőek a "magyaros" piacok.

 

Tippmixpro be- és kifizetés

A Tippmixpro befizetési lehetőségei ugyan kicsit limitáltak, ám így is kényelmesek. A hagyományos magyar bankkártyás befizetés és átutalás mellett megtalálható a Paypal is, amely a nemzetközi bukmékereknél sincs mindenhol jelen. A kriptovalutás be- és kifizetések sajnos nem elérhetőek, miként a Skrill-számlánkat sem használhatjuk a magyar bukinál.

A minimális befizetés összege a Tippmixpróra 1500 forint, Paypal esetén pedig 3000 forint. Kifizetéseket banki átutalás révén kérhetünk.

A Tippmixpro kifizetések ideje megfigyeléseink alapján 1-2 munkanapon belül teljesül, de ez esetenként néhány óra is lehet.

 

Tippmixpro applikáció/app

Mondani sem kell, hogy manapság egy mobilapplikáció teljesen alapvető egy magát komolyan vevő fogadóirodánál. A Tippmixprónak is természetesen van saját appja,amelyet iOS-re az App Store-ból lehet letölteni, míg Android telefonra a Tippmixpro weboldaláról.

 

Összegzés

A Tippmixpro tagadhatatlanul meghatározó szereplőjévé vált a piacnak. Ez a véleményünk akkor is megalapozott lenne, amennyiben nem egy kétszereplős piac erősebbik fogadóirodájáról beszélnénk.

Az eddigiek alapján úgy tűnik, a Tippmixpro tényleg felnőtt a külföldi társaihoz és bár tagadhatatlanul vannak gyengeségei, az alighanem objektíven kijelenthető: egy sokkal jobb irodát kaptunk, mint amelyet sejtettünk a bejelentések idején.

 

 

 

Itt találod a legjobb Tippmixpro-tippeket

Partneroldalunkon, a Logibeten már hónapok óta a tippmesterek kizárólag a két magyar iroda eseményeiből és szorzóiból válogathatnak. Ezáltal bárki könnyedén megkaphatja a profi tippmesterek legjobb tippmixprós ötleteit.

Ha te is nyerni szeretnél a tippmixprós profi tippekkel, akkor látogasd meg a Logibetet és kaszálj úgy, ahogyan a profik!

 


⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

  • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
     
  • Magyar bankkártyás be- és kifizetések 🪪
     
  • Felhasználóbarát mobilapplikáció 📲
     
  • Élő stream közvetítések 📺
     
  • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
     
  • Lépj fel a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken<keresztül. 👇
     
TIPPMIXPRO REGISZTRÁCIÓ