Szerencsejáték-ipar

15 milliárd forintot bukott a fogadóiroda egy csaló miatt

  • varin

Az egyik leghíresebb fogadóirodát érte óriási veszteség, de ez így is csak aprópénz számukra.

A Stake nevű fogadóiroda néhány éve tört be a sportfogadó piacra, mint az egyik olyan prominens szereplő, amelynél könnyedén lehet kriptovalutával befizetni, illetve abban játszani. A bukméker megszerezte reklámarcnak többek között Israel Adesanya ketrecharcost, valamint Drake-et is, az ismert rappert. Azonban a buki most nem a fogadásokkal híresen balszerencsés zenésznek köszönhetően került a címlapokra.

Mint ugyanis arról a keddi lapok írnak, a tegnapi nap során a fogadóirodánál egy sor furcsa tranzakciót észleltek, előbb 16 millió dollárnyi, mint 25 millió dollárnyi kriptovaluta hagyta el a hálózatot egy hackernek "köszönhetően".

 

A Stake közleményéből kiderül, a felhasználók pénze teljes biztonságban van, illetve maga a cég is csak kriptotartalékainak kis részét tartotta ezekben a tárcákban.

Hazánkban még kevésbé népszerű a Stake, ahogyan a kriptovalutás sportfogadás is, de a tengerentúlon óriási népszerűségnek örvend a bukméker. 2022-ben például Drake egy 100 millió dolláros támogatói szerződést kötött a bukival, amely tavaly 2,6 milliárd dolláros bruttó árbevételt jelentett.

 

Fogadj a világ legmegbízhatóbb fogadóirodánál, fogadj a Hathárom partnereinél!