Szerencsejáték-ipar

Már a Warzone-nál is nézettebbek a kaszinójátékok!

  • varin

Meglepő statisztikát olvashattunk a Twitch-csel kapcsolatosan, amely a kaszinó előretörését mutatja.

Kaszálj a legjobb tenisztippekkel július végéig egyedülállóan alacsony áron!

Nyári uborkaszezon van, ilyenkor a fogadók is kicsit pihenőre vonulnak. Ugyan fogadnivaló esemény bőségesen van így is, hiszen elkezdődött a Wimbledon (amelyre egy speciális csomaggal készült a Logibet is), mindemellett a barátságos mérkőzések sora is beindult, így azért aki tippelni szeretne, az is megtalálhatja számításait. Sokan viszont ilyenkor alternatív kikapcsolódást keresnek és akár elkezdenek pókerezni, akár felfedezik az online kaszinók és játékgépek világát. Márpedig úgy tűnik, utóbbinak, vagyis a slotoknak nem is olyan kicsi a népszerűsége.

A főleg a gamerközösséget kiszolgáló Twitch platformon, ugyanis májusban az ilyen jellegű streamek különösen nézettek voltak. Vagyis az olyan videók, ahol valaki egy nyerőgéppel játszott, több, mint 39 millió órányi megtekintést kaptak az év ötödik hónapjában.

Ezzel a játékgépek streamjei a Call of Duty: Warzone című rendkívül népszerű online battle royale-t taszították le a tízes listáról.

Hogy mennyire a játékosok uralják a Twitchet, arról remekül tanúskodik a toplista, amelynek első helyére 271 millió órányi megtekintésével a League of Legends fért be, míg 156 millióval a GTA V lett a második, olyan lemaradókkal, mint a Valorant, a CS:GO, az Apex Legends, a Fortnite vagy a Dota 2.

De például partneroldalunk, a Kripto Akadémia gaminggel foglalkozó csapata, a KAG is ezen a platformon streameli játékait, amelyről többet is megtudhatsz a dedikált szerveren.

Ha pedig te is kipróbálnád a nyerőgépeket és próbára tennéd szerencsédet, partnerirodáink bármelyikénél széles választékban teheted ezt meg, tele jó bónuszokkal és kedvező ajánlatokkal.