Szerencsejáték-ipar

Brutális, hogy tört be ide a sportfogadás

New Yorkban óriási rekordot döntöttek az elmúlt hetekben, amely messze felülmúlta a várakozásokat.

2022 január 8-a illusztris dátum volt az amerikai szerencsejáték-iparban, hiszen ekkor legalizálták New York államban a sportfogadást. A 2018 óta tartó folyamatban egyre több és több állam legalizálja a szerencsejátékot, akár online formában is, ám mint az a számokból is látszódik, New York jelentősége új teret nyithat meg a szerencsejáték-ipar szereplőinek.

Tudtad? Az Egyesült Államokban 2018-ig csupán egyetlen államban, Nevadában volt legális a sportfogadás, most pedig már körülbelül az államok kétharmadában lehet legálisan téteket elhelyezni.

Hogy a New York-i lakosok mennyire vágytak már a szerencsejátékra, azt mi sem bizonyítja jobban, mintsem az a 2,4 milliárd(!) dollár értékben elhelyezett tét, amelyet másfél hónap alatt befizettek a fogadóirodáknak a játékosok. Ezzel NY messze lehagyta a hagyományosan erősnek számító Nevadát és New Jersey-t is.

Talán mondani sem kell, a 2,5 milliárd tetemes részét tette ki a Super Bowl hete, ahol még a nem túl izgalmasnak tűnő párosítás ellenére is közel félmilliárd dollár vándorolt be a bukikhoz államszerte. A fogadásoknak köszönhetően az állam is jelentős bevételre tesz szert, hiszen a bukik profitjának 51%-a landol az adóhivataloknál, amely csak ebben a másfél hónapban 78,5 millió dollárt jelentett, szemben a korábban teljes negyedévre jósolt 49 millió dollárral.

A szektor szereplő természetesen sorrá durrogtatják a pezsgőket a hihetetlen számok láttán, míg a másik oldal szereplői már aggódásukat fejezték ki, amiért januárban például 46%-kal több hívás érkezett be az addikciós segélyvonalakhoz, szerencsejátékkal kapcsolatosan.

A legnépszerűbb bukméker egyébként a Caesars volt New Yorkban, őket követte a FanDuel és a DraftKings, majd a BetMGM.

New York tehát igazi sportfogadó nagyhatalom lett és nem véletlen, hogy már az európai fogadóirodák is egyre inkább kacsintgatnak az amerikai piac felé...


Miért fogadj a Hathárom által ajánlott fogadóirodáknál?

 

  • A Hathármon kizárólag olyan bukmékereket ajánlunk, amelyekre magyar játékosok regisztrálhatnak és szinte kivétel nélkül elérhetőek magyar nyelven.
     
  • Az általunk ajánlott termekben általában kimagaslóan jó bónuszokkal kezdhetik meg a játékosok a fogadást.
     
  • Minden fogadóirodát alaposan tesztelünk, mielőtt bárkinek is kiajánljuk, ezzel biztosítva, hogy kizárólag megbízható, hiteles és magas reputációval rendelkező irodák jussanak el olvasóinkhoz.
     
  • Kiemelkedően fontosnak tartjuk minden irodának bemutatni az előnyeit és hátrányait, hogy mindenki képet kaphasson arról, hova miért éri meg befizetni.

 

Nézd végig te is a Hathárom partnerirodáit és fogadj a legjobb helyeken!


Daily Mail