Premier League

Erre fogadunk a Chelsea hétfő esti bajnokiján

A Chelsea a felsőházba jutna vissza, míg a Palace-nak sokat érne a három pont a zárómeccsen.

A 24. forduló zárómeccsét Londonban rendezik, a Crystal Palace-Chelsea összecsapásán a Palace a hazai formáját tartaná meg, míg a Chelsea visszatérne a győzelmi útra a Premier League-ben. 

A Crystal Palace komoly hullámvölgybe került a szezon közepén, így pedig a szokásos biztos középmezőnybeli tagság veszélybe került és a kiesés szele is megcsapta Roy Hodgson gárdáját. Az elmúlt hetekben a kötelező sikerek jöttek, hazai pályán a Sheffield United és az erősen tartalékos Brentford sem okozott gondot, de még így is csak a 15. helyen tanyázik a gárda, többek közt a pocsék idegenbeli teljesítmény okán.

A Chelsea-t nehéz újfent felhelyezni a térképre, hiszen két nagy vereség után (Liverpool, Wolves), idegenben sikerült az Aston Villát legyőznie, ezzel kiütve a kupából Unai Emery gárdáját. Pochettino állása a Ligakupa-döntőig biztonságban van, de a bajnokságban is kellenének újfent a pontok, hiszen a 11. helyre csúsztak vissza a Kékek.

Továbbra sem tennénk sok pénzt a Chelsea-re, ugyanis rettentő megbízhatatlan együttes. A karácsonyi fordulóban a Chelsea hazai pályán úgy verte 2-1-re a Palace-t, hogy a hajrában jött csak a győztes gól, pedig akkor a Chelsea épp egy, az idei szezonjához képest hullámhegyet lovagolt meg, míg a Palace nagyon lent volt.

Négy hiányzó lesz a Palace-nál, Eberechi Eze, Michael Olise, Marc Guehi és Jesurun Rak-Sakyi. Ezzel szemben a vendégeknél továbbra is nyolc játékos maródi, de az argentin mester vélhetően ugyanazt a kezdőt fogja felküldeni a pályára, mint a Villa ellen.

Mire érdemes fogadni?

A két csapat közti minőségbeli különbséget látva ennek a 90 percnek vendég győzelemmel kellene zárulnia, de 1.70 körüli szorzón idegenben bízni a Chelsea-ben nem tűnik egy bölcs döntésnek. Véleményünk szerint a mindkét csapat betalál opció viszont jó lehet estére, hiszen mindkét csapat védekezésében komoly problémák vannak, a Palace pedig ugyan szaladt bele nagy zakóba az elmúlt hetekben (Arsenal 0-5), hazai pályán azért rendre meg tudja nehezíteni a riválisok dolgát.


✅ Tipp #1: Mindkét csapat szerez gólt @1.78

Fogadási határidő: február 13. 21:00

[4193762] 2024-02-12 21:00:00 Crystal Palace - Chelseax;